Bussra_1809 benim de son adet tarihim 29 hazirandı. Yaklaşık 12-13 gün önce lekelenme yaşadım hatta şehir dışındaydım apar topar evime döndüm bir gecede ertesi sabah doktoruma gittim her şey yolundaydı kalp atışını dahi aldık gelişimi de güzel dedi. Ama yine de tedbir amaçlı progestan başlattı doktor ve 10 gün istirahat verdi. Ne dediyse yaptım dinlendim vs ama olmadı. 10 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum daha ultrasonu karnıma koyar koymaz bu bebek hiç gelişmemiş dedi. Haftası 8 haftalık ama kese ve bebek 7 haftayla uyumlu dedi yüzü de düştü. Anladım tabi ters bişeyler olduğunu. Sonrasında kalp atışını almaya çalıştı alamadı. Zaten ben ekranda anladım ne bir hareket ne bir kıpırtı hiçbir şey yoktu. Normalde kalbi pır pır belli olur o da yoktu. Doktor emin olmam gerek alttan muayene edeceğim dedi onu da yaptı ama yok. Hiçbir şey yok. Bir hafta evvel kalbi durmuş dedi. Aynı günün akşamına kürtaj oldum. Üzülme yine de bu kötünün iyisi dedi zaten kromozomsal bir bozukluğu varmış böyle bebekleri rahim içinde barındırmaz vücut kendi sonlandırır hamileliği dedi. Şimdi olmasa 12-13. Haftada yine olurdu ve o zaman normal doğum yaptırmak zorunda kalırdım sana dedi. Dondum kaldım hiçbir şey diyemedim. Eve gelince daha fazla tutamadım kendimi. Ama elden ne gelir ki Rabbim verdi Rabbim aldı. Onun içecek suyu yiyecek ekmeği olsaydı bir şekilde yaşardı zaten. Asla isyan etmiyorum 4,5 yaşında dünyalar tatlısı bi kızım var Rabbim ona hayırlı uzun ömürler nasip eylesin inşallah.. bu da geçecek diyorum hep ama olmuyor kimseye belli de edemiyorum ama sanki karnımın içinde kocaman bi boşluk var. Küçücük de olsa varlığına geleceğine kendimi hazırlamıştım. Bekliyordum heyecanla. Son ultrason fotoğrafı elimde ne zaman baksam içim yanıyor.. Rabbim hepimize sabırlar nasip eylesin inşallah. 🤲🏻😞