Sıraa bende;
35 haftalıkken 38+3 e sezeryan için gün aldık yani 31 temmuz pazartesi günü sabah ameliyata alınacaktım ama bizim minnoş erken gelmek istedi, 29 temmuz cumartesi günü akşam 6 da sancı başladı belimden kasıklarıma doğru vuruyordu. Anneme ve eşime dedim inanmadı çünkü sürekli doğurcam sancım var diyordum😁 en sonunda sancılar 10 dk ya düştü ben kıpkırmızı olmaya başladım hastanemiz yakındı beni hastaneye götürün nst cektircem dedim gittik nst ye aldılar, sancılar 80 üzeri çıkıyor ve bebeğin kalp atışlarında düşüklük var, hemen doktorumu aradılar doktorum geldi o ara kan alındı işlemler yapıldı odada sonda takıldı,gece 23.30 da ameliyathaneye aldılar. Ellerimi bağladılar o ara karnıma batikon sürülüyordü ve damardan bisey verdiklerini gördüm sonra ben gitmişim 23.41 de bebeğim doğmuş🥰 ama zor bir ameliyat olmuş kordon hem boynuna dolanmış hem düğümlenmiş,uyandığım da ise ameliyathanedeydim karnıma bastırdılar ama bisey hissetmedim sonra odaya geçmişim ama ben oraları pek hatırlamıyorum 1 saat sonra kendime gelmişim odaya gelir gelmez ağrı kesici vs vermişler o yüzden ağrım var vs dememisim kendime geldiğimde de iyiydim 6 saat sonra çorba ve yoğurt verdiler onu yedim ve ilk yürüyüşü yaptım çok kolaydı,hoşaf yapacaktık fakat acil olunca yapamadık kayısı meyve suyu ictim süreklı yürüdüm ve gazım da rahat cıktı ❤️ benim hikayem de bu Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin İnşallah🌸