Cemos0647 8+1 olduk hızla büyüyoruuzz 😊 hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Kasık ağrılarımdan başka şikayetim yok çok şükür birde sürekli uykusuzluk hali😕
Kubrameral61 6+5 olduk mide bulantım oluyor ama kusma yok ete dair bişey göresim gelmiyor kokular rahatsız ediyor ve yemek görünce tiksiniyorum bi kaç gündür bir şey yiyemiyorum kasık ağrılarım 2 gündür azaldı. uyuyamıyorum rahat edemiyorum gibi hissediyorum
Maryhoney yusufalpmom benim ilki oğlan hiç uyku yapmadı bunda uykum geliyo ama sonra uyuyamıyorum değişik 😂
Meryem410 momlife10 bende mide agrisi yasiyorum karin agrisi cok oluyo doktor gazin var demisti cok fazla karnim agriyo
Yesil-yesil 10+1 bende sabah kusmaları mahvetti beni de Allahtan bahara geliyo doğum sıcaklarda şimdiden mahvoldum yahu
Ceylanc Yguo_mom Ben de 2tane yutmustum ilkinde gece bile kusmaya kalktim gece yatmadan once 1tane yutun rahatlarsnz
Meryem410 bitanemiz24 arada mide bulantısı oluyo bende ama mide yanmasi gibi bisey oluyo azcik soda icince rahatliyorum arada kasiklarima vuruyo her zaman olmuyo oda senin ne belirtilerin var
bitanemiz24 9 nisan gibi dede doktor 4+5 de kese 6+5 da kalp atışını gördüm 19 eylüle randevum var ama çok endişeliyim birşey oldu mu diye tüp bebekle büyük uğraşlarla gebe kaldım 😌
Vandb Yguo_mom 6+4 benimde 1 haftada 5 kilo verdim prilam kullandım o bile etki etmiyor su bile içemiyorum
Yguo_mom Vandb ben şuan 8+5 oldum senin haftalarda başlamıştı hala aynı hızda devam ediyor bulantı bakalım ne zaman geçicek🥲
gulciiinmomm Maryhoney 6+2 Bende Ağrılar olmuyor ama Ful uyuyorum ve Çok acıkıyorum çok yemek yiyorum 🥹🥲
Maryhoney gulciiinmomm ben uyuyamıyorum malesef 4 yaşında oğlum var moron gibi geziyorum😁 kontrole gittiniz mi meraktan olcem Perşembe bekliyorum
gulciiinmomm Maryhoney İnanır mısınız sadece bir kere kan vermeye gittim ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı kan verdim sadece daha gitmedim ama şimdi 4 Eylül de gideceğim bakalım kalp atışlarını duyacak mıyız 🌸