beyzaguvendi Kızlar 38+0 olduk gittiğim hastanede randevu için hiç boşluk kalmamış. Bu hafta gitmem lazım. Hangi haftadan sonra randevusuz girilebilir?
Aleyna4161 beyzaguvendi en ufak sancın olduğunda git acile canım ben öyle yapmayı düşünüyorum randevu bulamadığım için hem kontrol olmuş olur 😁
umaydurununannesi beyzaguvendi gıttıgın doktordan her sefernnde kaselı kagut alırsan gıttıgın gun bankodan sıra alabılırsın
beyzaguvendi Aleyna4161 ay gittim valla acilden giriş yaptırdım açılma başlamış birbirimize dua edelimm🤢🤢
EbruBoluKaya Bizim burda 35 haftadan sonra randevusuzda olsa gebelere kayıt açıyor doktorun hemşiresi. Özellikle gidip bekliyor herkese sabah 8 de hemşire gelip önce 35 hafta ve üstü gebeler diyor sonra randevusuz bekleyen 4 5 kişiye daha kayıt açıyor
beyzaguvendi EbruBoluKaya çok teşekkürler acilden giriş yaptırdım bugün gidip. Zaten doğum başlamış bekliyoruz bakalım🥹🙏🏻
Aleyna4161 beyzaguvendi benim de öğlen nişanım geldi yarım saat önce de hastaneye geldim nstye bağladılar bekliyorum sancılarım gelipgidiyor
beyzaguvendi Aleyna4161 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız kaç cm açıklık varken nişanınız geldi?
Aleyna4161 beyzaguvendi bilmiyorum öğleden sonra 3 buçukta geldi akşam saat 9da 3 cm dediler gece 3te doğurdum 🥹