Zelihaa23 Agdaya gidemem jilet iceren urunleri kullanamam jilete karsi fobim var tuy dokucu kullaniyordim meger sakincaliymis ama hamam otu sonucta ot ne zarari olabilir ki kokusundan baska
Svgyl Zelihaa23 kokusu gerçekten çok kötü ama etki açısından tüy dökücüden farkı yok bir de bazı doğal şeyler gebelikte sakıncalı bazı balıklar bazı bitkisel çaylar bazı doğal gıdalar araştırmak lazım zararlı da olabilir
Ahsen0671 Zelihaa23 ot deyip geçmeyin çok zararlı olabilir enfeksiyon falan kaparsanız erken doguma sebep olabilir Bi doktora gittiğinde danış istersen
Zelihaa23 Hilal_blc mahrem bolge her ne kadar agdacilara normal gelsede ben rahar edemem onceden hep krem kullanirdim jileti gorunce bile tuylerim dikeb dike oluyor
sevaldqn1 Kullanması basit pratik ama asla hamilelikte kullanilması önerilmiyor yoksa bende bilmeden aldım öğrenince kullanamadım öyle duruyor
Powergirls Zelihaa23 jilet bende kullanamazdim ama en iyisi o bi defa dene gilettenin kaygan olan jiletleri var ben onlardan kullaniyorum normalde bende korkan biriydim