Gse2 Bebek deterjanı olarak dalın mi uni baby mi kullanıyorsunuZ ? Hangisinin ıyı oldugu ile ilgili bilginiz varmı daha once kullananlar
gmzela1605 Gse2 ikisinin içeriğide iyi değil , instagram kullanıyorsanız mühendisinoglu nu takip edin herşeyin içeriğini yazıyor , ben bazen beyaz sabun rendeleyip onunla yıkıyorum bazende sabun granül alıyorum yine
Kubrakarahan Gse2 uni baby aldım koyuları ayırdım ve beyazları ayırdım Narin elde yıkama modunda 30 derece de yıkadım misler gibi oldu
01180322 KuzeyinAnnesi10 peki yenidoğan kıyafetleri nasıl yıkanmalı acaba deterjan derece program olarak ve yumuşatıcı konulur mu bnm ilk gebeliğim 🙈
Evafor 01180322 30 drc yıka canım en kısa prg at mesela ben 30 dk attik yeni ya toz pislik gitsin diye hani granül deteryjan aldım roxy ve duru granul Matik aldım yumusatici da aldım önerilmiyor fakat ayda bir kere koyayım diyorum
KuzeyinAnnesi10 01180322 30 derce de 800 yada 1000 devirde yiakyanilirsin 1200 çok sıkar bazı makineler 1000 devir onlarda direk 800 de yikamalisin canım. Lekeli olan cemesirlari de önce elinizde katı beyaz sabunla citileyip baby me nin bezalatici tozu var onu bi leğene döküp üstüne sıcak su dönüyorsunuz lekeli çamaşırları biraz onda bekletip tıklarsanız da bembeyaz yeni gibi oluyor. Yıkarken baby me deterjan ve baby me Yumuşatıcı da kullanabilirsiniz canım tamamen temiz içerikli 🥰💕
KuzeyinAnnesi10 gmzela1605 granül sabunlar makineye zarar verir canım sık sık makine temizleme yap ve çamaşırları yıkarken çift yıkama yapmanı tavsiye ederim kalıntı kalıyor kıyafetler de bebek kıyafeti olduğu için sıvı kullanım daha faydalı
01180322 KuzeyinAnnesi10 yaa çok sağolun bilgi için. Bebeğin gelişine yakın herşeyi yikiyacaktim ama aklımda hep soru isaretiydi
KuzeyinAnnesi10 01180322 bisey değil canım ütü de kendi kıyafetlerini utuledigin givi ütüleye bilirsin bi farkı yok. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
ebrulina Gse2 bende indirimden siveno stokladım içeriği güzel ve kendinden yumuşatıcılı tavsiye ederim