naneliseker_ Kızlar 8 gün önce bir lekeleme oldu 18 haftayim.16 da yine oldu yine gitmiştim. Doktor baktı sorun yok dedi. Dün yine geldi yarın doktoruma gitmeli miyim? Kayıplarım var oksapar kullanıyorum ister istemez korkuyorum doktor sık gelme der mi..
Habibe_ naneliseker_ doktor sana neden gelme desin canım,leken oluyorsa bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır tedbirini al sen yine herhangi sorun var mı yok mu diye sağ salim kavuşursun inşaallah 🌸
naneliseker_ Habibe_ evet sonuçta keyiften gitmiyorum ama aklıma takıldı yani :) içim rahat etsin bence gideceğim
Habibe_ naneliseker_ ama doktoruna sor bu şuan normal mi vs vs diye o sana söyler zaten ne zaman gitmen gerektiğini,benim kan uyuşmazlığımda var leken oluyor ikinci gebeliğim doktor dedi artmadıkca gelmene gerek yok diye bende alıştım biraz Alalh yardımcımız olsun bebislere sağlıklı kavuşalım ♥️♥️♥️🌸
nb- naneliseker_ bence gitmelisin. Doktorun bir şey demeye hakkı yok sen anormal bi durum yaşıyosun ve her seferinde kontrol istemen en doğal hakkın
naneliseker_ Habibe_ onun iğnesini 8 hafta vuruldu siz vurulduğunu halde mi geliyordu? Sorarım onuda :)
Hnd3535 naneliseker_ progestan fitil veya iğne vermedi mi? Genelde lekenmelerde kanamalarda veriliyor . Siz gene de doktora gidin bir baska önlemi olabilir
Hnd3535 naneliseker_ progestan fitil düşük önleyici akıntıyla alakalı bişey degil yani lekelenme durumlarında veriyorlar
_06ogretmenanne Lekelenmeni koyu renkli, kahverengi, siyah gibiyse endişe edicek bir şey yok demişti doktorum. Benimde kanama sürecim olmuştu ve zamanla kahverengiye döndü.