FdmZyl Pembemsi kanamam oldu normaldir dedim,işten eve gelince kanamam normal kan rengine dönmüştü. Hastaneye gittim bebek aşağıya inmiş bişey yapmayız dediler 😥 üstelik sabah ilk kez ultrasona girdim onu gördüm akşam bunları yaşadım
FdmZyl Ozderr çok sağolun. Gerçekten çok zor bir durum. Düşük derlerdi hafife alırdım. Yaşamadan acısını bilmiyormuşuz. Aynı günde yaşadıklarım beni bitirdi...
Merve_nurkacar FdmZyl cok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın insallah 😰 cok zor 4 kayıp yaşamış biri olarak İnan cok iyi anlıyorum seni rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı evlatlar versin insallah 🤲🏻
FdmZyl Merve_nurkacar Allah C.C razı olsun. Size de rabbim sabır versin. Rızkı yokmuş ne yapalım. 2 hafta oldu ama hala piskolojik olarak zor durumdayım. Dua edin inşAllah...
Knur_23 FdmZyl kendiliğinden mi oldu 😔 yani 7 haftada hiç bi sıkıntı olmayıp durduk yere mi geldi kanaman?😔
Ozderr FdmZyl inanki acın acım oldu evet belki anlayamam basıma gelmediği için ama hep bi gün bende düşünürüm basıma gelecek mi diye kendimi koyabilirim karşımdaki insanın yerine 😐 Rabbim kmseyi sınamasın bununla bi daha inş yaşamasın bu acıyı
Hayale FdmZyl İnseAllah Allah tez bir zamanda onu unutduracag ikiz bebekler nasip etsin uzulme guzelim😔
FdmZyl Knur_23 evet öyle oldu. Sabah dr kontrole gittim,ilk kez ultrasona girdim hiç bir problem yoktu. İşe geldim az kanamam oldu eve geldiğimde ise şiddetli karın ağrısı ve yoğun kanamayla gerçekleşti 😥
Sosem Allahim sabir versin cok zor bidurum benimde basimdan gecti3 defa anliyorum seni Allahim acisini unuttursun hayirli evlatlar versin
Knur_23 FdmZyl işte çok mu yordun kendini 😔 Rabbim sabır versin 🙏🏻 İnşAllah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini❤️