Tugbazdmr balkizim_06 hemen hemen çatı muayenesinde şekilleniyor ama, doğum tamamen bir sürpriz diyor doktorum ön görülemez olduğunu savunuyor çatı kemiğim dar ama normal yapamazsın demiyor mesela istersen deneriz tüm olay sende diyor
balkizim_06 Tugbazdmr bel altı muayenesinden korkuyorum ya istemiyorum ole muayene olmak normal mi sizce
Bilge_11 36+5 perşembe çatı muayenesi var Dr doğum şeklini belirleyelim dedi doğumdan çok muayeneden korkuyorum bakalım nasıl olacak. Tek istediğim sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Tabi kendi sağlığımız da önemli.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tugbazdmr Bilge_11 amin 🙏🏽 çatı muayenesinden hiç korkandayım bende korkarak gittim post açtık buraya gerçekten işin sırrı kendini kasmamakmış aşırı rahattım hiç anlamadım
Tugbazdmr balkizim_06 yani bence normal bende çok korkarak gittim ama hiç acımadı sıkmamak lazım kendini, bir arkadaşım çatı muayenesinde kendini çok kasmış çok canı yanmış doktoru da sen daha çatı muayenesinde böyleysen doğum nasıl olacak demiş isteğe bağlı sezaryen oldu