gokcetugumm Kızlar ağrısı falan yok rahatsızlık vermiyor ama içerden bı şişlik var efeksiyon belirtim yok aslında hamilelikten mi oldu ki 24.6 haftaligim daha başına gelen oldu mu randevu alacağım bakalım ama kafama takıldı
Carteryasemin gokcetugumm benim de ilk şişlikle başladı sonra ağrılar başladı doktoruna görün tabiki ama bı çaresi yok ben kaç haftadır çekiyorum
Ayssergen gokcetugumm 2 hafta önce vajinamın içinde şişlik olduğunu hissettim ve canımı acıtıyordu hemen doktoruma gittim bartholin kisti(apsesi) olduğunu söyledi ve iğneyle içinde ki kanı boşalttı yetmedi eliyle sıktı:((( Hamilelikte görülebilir birşeymiş ve tekrarlanabilirmiş benimde 24. Haftamda olmuştu
gokcetugumm Carteryasemin yaa neymiş ki bu hamilelikte mi oluyormuş tedavisi falan yokmu kaçıncı haftada başladı sizin şişlikler
Carteryasemin gokcetugumm şuan 37 Hf 3 haftaya yakındır çekiyorum bazı rahatsızlıklarimiz hamilelik de sırasında çıkabiliyor varis ve fıtık çıktı vajinamda belki sizinde ikisinden biridir
gokcetugumm Ayssergen ağrı yanma yok ama sadece şişlik var yani apse gibi de değil hiç anlamadım canım ya