kahvesever__ Nasılsınız bu seneki bebeler inat etti gelmemeye 😂 Salı günü yatışımı verecekler gelmeye niyeti olmadı için sizlerde durum ne
esraEb kahvesever__ kaç haftalık siizn. Ben de aynı durumdayım. 40+4 oldum. Eşim dr 1 hafta izin aldı. Bu hafta mecbur doğurmam lazım😄
AysenAdilzadeh kahvesever__ valla bende 40 tamamladım 2 gün öncə bi akıntı başladı doktorum yan sular açılmış dedi ama başqa bi açıklığım yokdu 2 gündürde böyleyim hiç niyyeti yok gibi yarın kontrolum var bakalım nasıl olucaq
Youngmotherr kahvesever__ benimki de gelmiyor diye yatış vermişlerdi ondan 4 gün önce bebeğim gelmeye niyet etti 40+3 de doğurdum 😂
Svgyl AysenAdilzadeh yoğun bir akıntı mı yoksa çamaşırda belli edecek azlıkta mı benimde var akıntım ama yoğun değil enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşündüm 38+3 deyim
Htcdgrl 40+1 olduk bizde yatışla ilgili bisey demedi doktorum ama 29 unda kontrole gideceğim iyice pimpirikki olmaya basladım hareketi mi azaldı suyu mu azaldı kakasını mı yicekk gelsin artık inatcı bebem🥺🥹
DENIZ_55 kahvesever__ rabbim hepinizi sağlıklı sıhhatli kolay dogum olmayı nasip etsin bir an önce biz daha yolun başındayız sizin zamana gelip gün sayarmiyiz bilmiyorum şuan 11 hafta 5 günlüğüz