cutecik ilk gebeliğim öyleydi şimdi de aklımda hep acaba iki gebeliğide öyle olan var mı umarım bunda olmaz daha 13. haftadayım
Mmeleklr2 cutecik benmde öyleydi canm ilkide şuan ki gebeliğimde bundada yukarı çıktı ilkinde de çıkmıştı
Alir cutecik Benimde öyleydi canım 15-16.haftalarda 24.haftaya kadar yukarı çıkar demişti doktorum öyle de oldu zaten☺️ Olabildiğince ağır kaldırma ,elinde ağırlık varken merdiven inip çıkma , kısacası bolca dinlen✨
cutecik Mmeleklr2 benim ilk gebeliğimde hiç çıkmadı 5 ünite kan aldım doğumda bunda daha bişey yok umarım olmaz 20. haftalarda falan görülmeye başlanıyo daha erken
cutecik N-23 benim ilkinde öyleydi cnm bunda daha 13. haftadayım belli olmadı olur mu yine diye korkuyorum umarım yaşamayz öyle durum ya
Ozge_ylmaz N-23 ben 30 haftalıkken gittiğimde rahme doğru kaymış demişti doktorum yukarı çıkma ihtimalide var belli olmaz demişti şuanda 33 haftalığım henüz gitmedim doktora ne durumda bilemiyorum🤦🏼♀️ Bol bol yürüyüş plates yapıyorum onun için🥹
N-23 Ozge_ylmaz yürüyüş yasak ve pilates gibi şeyler yapmak her an kanama olabilir diye çok dikkat etmek gerek previa da doktır bana sadece evin içinde gezebilirsin ddi , inşallah bende gezdiğim günleri görürüm
N-23 Ozge_ylmaz ama tabi demek sizin çok riskli değil inşallah düzelir hepimizin de Rabbim sonunu güzel eylesin
cutecik N-23 evet ikincisinde şuan öyle birşey daha olmadı ama yine korkum var olur mu diye inşallh olmaz dua ediyorum tüm hamilelere sağ sağlim kucağımıza alalm🤲🏻