RezMom Biliyorum sağlıklı değil gebelikte ama canım çok istiyor sıcaklardan mıdır bilmiyorum dondurup dondurup yiyorum ☹️☹️
nb- RezMom çok aşırıya kaçmadan iç benceö ben normalde de pek sevmem ama 1 2 kere içesim geldi yarım bardak bile kesti. Her şeyde konteollü olmakta fayda var
ug_fa-3diplomalianne RezMom yani 13+3 günlük hamileyim 3 kere içtim kızımda da ayda 1 kere 1 bardak falan içmiştim
Herkesfarkinda Ben normalde hiç içmem ama canım istiyor son günlerde içiyorum buzlu buzlu.benim kız kardeşim 9 ay boyunca içti yengem de içti hiç bı sorun olmadı çok şükür
btlsmh 26 haftaligim cok abartmadan kola iciyorum. bu seneki sicaklardan mi bilmiyorum ama canim birtek onu istiyor icim yaniyor meyve suyu falan deniyorum ama onlari icim almiyor 😔
Evlimutlucocuklu06 Ben de içmek istiyorum. Ama asitli bir şey ictigimde ( meyveli soda dahil) inanilmaz gaz vs gibi sancım oluyor. 2 kere böyle olunca artık canım istese de içmiyorum
Birannis Eskisi gibi ful bardak değil de yarım yarım veya eşim içerken ondan 1 yudum falan o şekilde içiyorum ama kurban bayramında etle uğraşırken canım baya Bi çekmişti 2 bardak içmiştim aşırıya kaçmadan içiyorum ama şekeriniz falan varsa içmeyin aman
RezMom Birannis şekerim yok çok şükür de sıcaklardan dolayı herhalde normalde asla içmezdim kola da işte canım istiyor 😂
Maviijj Arada limonata meyve suyu kaçamağı yapıyorumm kola fanta normaldede içmediğimden bana sorun olmadı o konu
FatmaE RezMom Ayy ben iki güne bir kesin içiyorum 19 haftalık hamileyim inşallah bi zararı olmaz doktor kontrollerimde herşey normal diyor
RezMom FatmaE 12.haftama girdim ben de kontrolüm 1 hafta sonra inşallah bende de sıkıntı yoktur yani illa kola için demiyorum genel olarak tabii 😂