dymom Kızlar selam, 34+6 Dayım ama 1 haftadır hareketler azaldı. Aynı durumda olanlar var mı? Normal mi? 1 gün sonra kontrolüm var ama yine de tedirgin oldum yazmak istedim
Sebnem9593 dymom Selam 34+2im benim bebeğin boynunda 2tur kordon var kalp atışları zayiflamis ama haraketlerde azalma gormuyorum Bence bir nstye git kordon sorunu olabilir o zaman da hareketler azalır diyorlar
Ozge111 dymom benimde aynı şekilde bugün 34 olduk dünden beri çok az hissediyorum hergğn hıçkırık hissederdim dün hıçkırmadı yer daraldığı için diyor herkes ama çok merak ediyorum yarın kontrolüm var nasıl sabredicem bilmiyorum 🥺
Gulhanim11 dymom ben 35+3 haftalığım. Son aylarda bebeğin yeri daraldığı için haraketi azalır derler, ancak bende tam aksi bebeğim durmuyor hep tekme , dönme haraketi halinde. Belki de hamileden hamileye değişiyor
birgaripana_ dymom eğer saatte 10 tekme atiyorsa keyfi yerinde ama daha az ise doktora gitmelisin Bunu gebeliğin sonlarında doktor söyliyor zaten size söylemedimi
dymom Sebnem9593 ya peki kordona nasıl bi çözüm buluyorlar yarın gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur
Sebnem9593 dymom İnsaAllah canim kötü dusunup stres olma korkutmak amacli yazmadım sadece tedbirli olmakta fayda var Kordona malesef çare yok bebek kendi acabilir ama artık yerleri daraldığı için düşük ihtimal açması Bende yarin nst olucam kalp atışı zayifsa muhtemelen acil sezeryan olur😔2hafta daha belkese hic olmazsa 36yi geçse iyi olurdu
64Demet64 Merhaba yeri daraldigi icin artik devamli hareket etmeyebilir arada bi kipirt tekme hissedersin benimde 2 gun once pek ses seda yoktu dun gene normla oldu 34+6
dymom Ozge111 o zaman gerçekten normal yerleri daralıyor diye hareketleri azalıyor. Ama vuruşunda da güçsüzlük var ondan tedirgin oldum
dymom birgaripana_ kanama vs olmuyorsa bir sıkıntı görmediğini söylüyor hep . Her saat hareketini hissediyorum ama çok güçsüz önceden çok hareketli ve şiddetliydi
birgaripana_ dymom alla alla ne tuhaf bi doktor googleden bak istersen tekme sayma nasıl yapılır diye. Saatte 10 bulmuyorsa git bi gör derim ya normal dğeil cünkü