Buraya benim de doğum hikayemi yazmak nasip oldu şimdi doğum hikayeme geçelim
18.08 cuma günü doktor randevum vardı ve gittik eşime hastanenin kapısından içeriye girerken ben kendimi bugün doguracakmis gibi hissediyorum dedim eşim de daha vakti var gelmez dedi neyse sıra almak için sekreterin yanına gittik ve randevum iptal edilmiş dokotrum da izin alıp gitmiş bebeğimin suyu sınirdaydi biraz da kasik ağrısı karın ağrım vardı acile gidelim dedik ve acile gittik kan ve idrar verdim tansiyonumu ölçütler ve 3 4 defa yüksek çıkmış sonra acildeki doktor beni perinatolojiye gönderdi o da doğumu başlatmalarını önerdi doktor yatış verdi saat 15.00 gibi doğum ünitesine yatisim yapıldı orda ultrasonla bebeğime baktılar bebeğim gayet saglikliymis daha sonra saat akşam 21.00 da alttan fitil verdiler ve sancimi başlattılar sancım bı anda yükseldi ve doktor fitili çıkartmalarıni söylemiş saat 22.50 de fitili çıkarttılar nstye bağladılar ve kendi sancım Cok çok azdı doğum için yeterli değildi sabaha kadar hafif hafif sancı çektim sabah oldu saat 7.50 de suni sancı verdiler ardından fitil verdiler yine ve sancı çekmeye başladım bu süre de eşim sürekli yanıma geliyor çünkü doguramayan tek ben kaldım sürekli yeni kişiler geliyordu doğurmak için ama ben daha doguramadim ve acilmam 2 cmdi hafta sonu olduğu için nöbetçi doktor geldi alttan muayene etti ve suni sancı işe yarayacak gibi biraz bekleyelim eğer açılma olmazsa sezeryana alırım demişti sancılarım çok sık değildi ama yine de geliyordu eşim hep yanımdaydı ebeler bı içeriye gir diyorlardı bı çık diyorlardı öğlen saat 15.00 gibi suyumu patlattilar o sırada nişanim da geldi suyumu oatlattiktan sonra sancım daha sık geliyordu belim resmen kopuyordu nstye bağlıyorlar nstde sancım az çıkıyor ama ben mahvoluyorum acilmam da ilerlemedi öğlen 12.00 de yemek yemiştim dirayet kazanayım diye o falan eridi bitti 😂 sürekli nstye bağlıyorlar yatakta uzanamiyorum ne ayakta durabiliyorum sancı gelip gidiyor yani çok değişik birseydi bebegimin kafası çıkmak için yaklaşmış ama açılmam 2 cmden ileriye gitmedi saat 17.00 da doktor rızası varsa sezeryana alalım dedi bn ve eşim imza atıp sezeryana alındım spinal olmuştu ve saat 17.22 de bebeğimin sesini duydum sonra yanağıma koydular o kadar güzel bir duyguydu ki bebeğimin son kontrollerini yapmak için başka bir odaya götürdüler bnim de o sırada dikislerim falan yapıldı odaya çıkarttılar sonra eşim gidip bebeğimizi aldı ilk emzirmeyi yaptık tabi benim hareket etmem yasaktı o yüzden görümcem emzirttirdi sütüm çabuk gelmişti sancı çekerken de sütüm vardı ve bebeğime yetiyordu aynı gün gazımi çıkarttım ilk yürüyüşümü yaptım 21.08 de saat 17.22 de bebeğimin doğduğu saatte çıkışımızı verdiler şükürler olsun ki bebeğim de bende gayet iyiyiz Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin suni sancı o kadar zor değildi suyumu patlattiktan sonra sancım sıklaştı normal de suni sanci da işe yaramamışti sizlere de normal doğum hikeyeni yazmak isterdim ama nasip böyleymiş biraz uzun oldu kusura bakmayın eğer merak ettikleriniz varsa seve seve cevaplarım 🤗💜💖💕😍