Ben 38+5 günlük hamileydim dün😂 29 agustos salı günü icin sezeryan günü almıştık ancak bebekom erken gelmek istedi djdjdj gece 11’de bi garip kasık ağrıları başladı.. sonra uyudum uykumdan uyandırır oldu beni bide çook şiddetli sanki kaka varmış hissiyatı vardı ama gidip yapamıyodum… neyse biz hastanemizi aradık gelin bi bakalım dedi hemsire geldiğimde bi çatı muayenesi yapıldı ( riske atmayalım diye bakıyorum dedi ) biraz canım acıdı acıkcası 🙏🏼 sonra açılmam çıktı ve nst de de sancılar çıkınca acil kendi doktoruma haber verildi. 6 da doğuma alacagız dediler bu arasa hastaneye geldiğimizzde saat 4 dü 🙏🏼 neyse aa bi baktım saat 5.15 beni hazırladılar götürüyorlar jdjdjd biraz ağladım eşim ve annem vardi yanımda bebisin kiyafeti bile yoktu ben ameliyattayken görümcem getirdi.. neyse genel anestezi verildi doktorum baticon tarzı bisey sürdü bana sohbet ederken gitmisim hic bisey hatırlamıyorum djjdj uyandığımda çok bilincliydim ama bebeğimi sordum ve sonra ağrıyo normal mi dedim ve odaya çıkarıldım bebeğim 5.34 de doğmuş :)
Odaya geldim işte memeye tuttular sütüm geldi cok sükür 2 saat hic bisey yiyip içmedim sonra kahvaltı geldi biraz yedim ve yürüyüş icin hemsire geldi evet ilk kalkış zorladı yalan yok ama aslaaa imkansız değil ki ben çoook mızmızz biriyim😂 gaz cıkarmam gerekiyormuş tabi biz apar topar gelince kayısı hosafı falan yalan oldu hastaneden kayısı verdiler kuru onu yedim 3-4 kez gaz cıkarttım ama şuan biraz sancım var yeterince gaz ve büyük abdest yapamadığım icin henüz dikişlerim ağrıyor rahatlamadı ama ilk kalkışa göre daha iyiyim 🧿 bebisim de ben de sağlıklıyız dualarınızı eksik etmeyin sancı ve dikiş ağrısı icin önerilere de açığıım💗💗 hiççç korkmayın yani genel anestezi vs doktorum ameliyathanede hemen alıccaz ki ilaç bebiskona geçmesin dedi gerçekten 5-6 dakika icinde bebis cıkmıs 💗💗