Demir-annesi34 Cansut20 şöyle 16.24.34. haftalarda net bir şekilde erkek dedi doktorlar 36. Haftada kız demiştim değil mi dedi takipli olduğum doktor şaşırdım erkek demiştiniz dedim aaa evet evet erkekmş dedi kafamı karıştırdı
Cansut20 Suule94 11+6 kesin erkek dedi üniversite hastanesi doçent doktor. 15 haftalık devlete gittim erkek mi dedim öyle dediler 12.hafta da dedim. Görmedim dedim detaylı da kesin belli olur dedi
Cansut20 Demir-annesi34 😄😄 bu sene doktorlarda bir acayiplik var herhalde başkasıyla falan karıştırmıstir belki 3 kere erkek demiş sizde gittiginzde görmediniz mi hiç pipisini bu haftaya kadar
Demir-annesi34 Cansut20 ben detaylı ultrasonda da gördüm sonraki ultrasonlarda da gördüm de 36 haftadaki ultrasonda ben de göremedim bacak arasını o yüzden bir tuhaf oldu 😅
2kedi1beybi AAOS fetal dna detaylı da doktorum fetüsün burun ölçüsü küçük dedi ve lateral ventriküller sınıra yakın demişti genetik bir rahatsızlığı var mı diye bakmak adına istedi.
Smyye0303 Cansut20 malesef yok işte o sizinki kadar net olan önünde torba vardı başka da bişi görmedik 😁😅
Cansut20 Smyye0303 benimkiyle aynıysa size de kesin erkek dedilerse bizim değişmez erkektir ozaman 😄 Haberleşelimm tekrar muayene olduğunuzda yazın bana bende size 🥰
Fatma171921 Cansut20 bu resimden bizdede var 3 hafta sonra gidicem doktora artık değişmez diye düşünüyorum kızımdada bu haftada bilmişti aynı doktor cünkü
Cansut20 C9-3_g Erken ama tahminde bulunuyor pozisyon da uygunsa benimkii gibi :) bir hafta daha bekleyip 12.hafta da gitsene hem de 2li tarama yapılır tabi yine de siz bilirsiniz ☺️