Sevval_65 33 +0 kaç aylık oluyor kızlar her doktor farklı söylüyor, bide doğum icin İstanbul Avrupa yakasında önereceğiniz devlet hastanesi varmi özele gücümüz yetmiyor 💢🤷🏻♀️
Ozzo Sevval_65 8 ay olmalı. Ben Çam sakurada yapacağım inşaallah . İyi diyende var kötü diyen de ama ben iyi olduğu kanaatindeyim. Randevu bulup gidebilirseniz bence gayet güzel bir hastane
Zeynep-ece Sevval_65 bana da yakın bir arkadaşım Sarıyer etfal hastanesinw git dedi o orda doğum yaptı odayı bile süsledi ve tek odada kaldı özel gibi çok memnun kaldı. Ama ben sezeryanla istediğim için özele gidiyorum Sarıyer etfal de takipliyim oraya da gidiyorum ki ne olur ne olmaz diye. Ani bir durum olsa devlet takipli olmak gerekir
Simgeee99 Sevval_65 cuma günü ilk kez profesör cemil Taşçıoğluna gittim çok memnun kaldım gayet ilgilendiler. Bende Bezmiâlemdeydim fiyatlar arttı buraya geçtim doğumu burda yapicam.
Sevval_65 Ozzo geçenlerde kanamam oldu acile gittim oraya pek ilgilenmediler doktorlar vs soru bile soramıyodun tersliyorlardı onun icin bilmiyorum kararsızım 🤷🏻♀️
HnfeShn Zeynep-ece MERHABA BU DEDİĞİNİZ HASTANE ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SARIYER ÇAYIRBAŞI EK HİZMET BİNASIMI OLUYOR
Sevval_65 Zeynep-ece yaa ne güzel , burayı aklımda tutucam şansa evime çok uzak ulaşım sıkıntısı oluyor 1 çocuğum daha varya o perisan olacak ama nerde iyiyse elbette orda yapmak daha mantıklı cunku benimde ilki sezeryan diye Buda öyle olcak
Sevval_65 Simgeee99 hadi ya bende şansa birkaç gün önce o hastaneye randevu aldım diğerlerine bulamadığım icin , insallah memnun kalırım
Simgeee99 Crnsyd ben 36 olduğum için artık poliklinikte değil doğum acilden kontrole gidicekmisim. doktorun adı çok değişik Arman yeramyandi 😁
HnfeShn Zeynep-ece önerdiğiniz bi doktor var mı peki randevu alayım. Bende esenler kadın doğumdan aldım randevuyu 4 Eylüle. Karar verdim devlette doğurucam 30 haftalık hamileyim hastane arayışına girdim. Takipli olduğum Hastane özel hastane ama Ağustos ayında zam gelen hastaneye Eylülde yine zam gelecekmiş bizi çok zorlıcak p yüzden devlete gidicem
Zeynep-ece HnfeShn özellikle bir doktor yok çünkü ne zaman randevu alsam başka doktora aldım sürekli değiştiği için alev hanım var ama riskli gebeliklerde bakıyor sadece onun haricinde Aylin hanım var randevu almıştım ona da oda iyiydi tamamen şans meselesi doktor seçimi ya. Evet özeller çok zamlandı bende o yüzden sabitledim araya tanıdık sokarak yoksa yapmiyolardi devlet sezeryan yapsaydı kesinlikle devlete giderdim bende 😔
ezydn HnfeShn Bende bu hastaneye gidiyorum bir defa gittim doktordan memnun kaldım. 2.ye tekrar oraya gidicem
Ozzo Sevval_65 sürekli değişiyor insanlar işte nasıl birine nasıl bi anda denk gelidiniz işte bilemeyiz . Hayırlısı olsun inşaallah gönlünüze göre bi yer bulursunuz