nisamom_ Zeze03 kaç çıkmıştı ilk değerriniz ben 1 gün gecikmeyle verdim dün bakışmış yani gecikmenin 2.günü 124.58 çıktı az mı bilemedim
reyhanh nisamom_ benim 37ydi ilk öğrendiğimde bir gün gecikmeli 😅 stres yapmayın inşallah değeriniz çok güzel
nisamom_ 1prensesannesi__ benimde 124.58 çıktı değerim 2 günü gecikmenin artık test yapmıcam 15 eylülde hidicem bakalım 2 hafta sonraya nasıl çıkıcak kese görünürmü
1prensesannesi__ nisamom_ yaa hayirli olsun degerin iyi bence 1500 beta ile kese gorunurmus sanırım 2 haftaya gorunur 🥰🥰
nisamom_ 1prensesannesi__ inşallah canım 15 güne gel dedi doktor sevinçliyim ama korkuyorum da 🥺 bakalım inşallah güzel yükselir 💐
nisamom_ reyhanh teşekkür ederim inşallah güzel artar 🤲🏻💐 4 kimyasalım var artık korku var hep içimde
1prensesannesi__ nisamom_ korkmamalısın işte stres yapma uzat ayaklarini ve 2 3 hafta dinlen ve bebeginin kalp atislarini bekle 🥰
reyhanh nisamom_ benim de ilki kimyasaldı, o yüzden biraz anlıyorum sizi. İnşallah bir sıkıntı olmadan sağ salim alırsınız yavrunuzu kucağınıza :)
nisamom_ 1prensesannesi__ ev işleri oluyor yemek temizlik mecbur yapıyoruz ama fırsat buldukça dinleniyorum😊
1prensesannesi__ nisamom_ yormadan yaparsın dinlene dinlene dusuk tehlikesi olanlara ayaklari yuksege dikip uzanmayi oneriyo doktorlar