Merope Mervealkan Biberon ve emzik kullanimi annelerin tercihine bagli biraz ama ben suan icin sarilik olmamasini ve emme gucunun artmasini daha cok onemsedigim icin cay kasigi ile mama verip, emzirmedigim zamanlarda kisa sureli emzik veriyorum ve faydasini da goruyorum. Bebegim 3.400 gr 51 cm 🙏
Yaminnaz Merope Allah analı babalı büyütsün bizlere de nasip olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almak , eğer mama desteği istenirse hastane mi veriyor biz mi götürüyoruz .. bende medikal parkta Doğum yapacağım inşallah..
Merope Yaminnaz Ben dogum oncesinde gorusmeye gittim hemsirelerle, mamayi bizim temin etmemizi istediklerini soylediler. Ayrica biberon da istediler, mama verilecekse olcusunu ayarlayabilmek adina. Hasta bezini hastane veriyor sadece.
IlaydaOrhanKopuz Merope gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişinizi 🌸 çok güzel anlatmışsınız.önümüzde kü Pazartesi nasipse bende sezeryan olucam ve o kdr normal doğuma odaklanmıştım ki sezeryan doğum bni çok korkutuyordu.ama sizin doğum hikayenizi okuyunca cidden içime bi su serpildi çok pozitif anlatmışsınız..size bişey sormak istiyorum doğum esnasında sakinleştirici yaptılar mı size ?
Merope IlaydaOrhanKopuz Evet yaptilar ama ben heyecanlanmamistim aslinda.. Belime anestezi yapilmadan once gevsemem icin yaptilar. Bir de dikis atilirken yaptilar, onu sanirim herkese yapiyorlar.
Merope Esay Sizi merak ettim, dogumunuz gerceklesmistir saniyorum.. Insallah sag salim kavusmussunuzdur bebeginize 🙏
Esay Merope gerçekleşti ama doğum sonrası epey sıkıntılı oldu benim. Ağrılar, bebek derken ikinci gecemize giriyoruz.
Merope Esay Gozunuz aydin olsun.. Tahmin edebiliyorum sonrasini 🙄 Ama her gun daha az agrimiz olacak, imkan oldukca uyumaya ve uyanik oldugumuz surece de yurumeye gayret etmeliyiz 🙏