Merhaba 39+5 te ilk çatı muanesinı oldum ilk doğumum oldugu ıcın hıc bılmıyordum yapılırken baya acıdı bagırdım doktorum bunu yapamıon nasıl normal doğurcan dıye benı baya bı korkuttu sureklı sezeryana yonlendırıyor bi sıkıntım yokken üstelik alttan baktığında 1,2 cm acılmam oldugu bebeğın kafa gelısının pozisyonunun gayet guzel oldugunu söyledi hersey bu kadar normalken normal doğumda ısrarcıyım ama tabi korku da var ilk doğum ne oldugunu bilmediğim için tedirginim bugun 40. Haftaya girdim dün çatı muayenesi yapıodıktan sonra dr bana pazartesi günü gel doğum baslıcak dedı sancım yokken nasıl baslıcakki anlamadım doğrusu ozamana sancın gelır lavmalama mı ne yapıcaz dedi onu yapımca sancım gelırmıs doğum baslarmıs anlamadım yanı normal bi şekılde sancımın evde gelmesını beklemem normal deilmi benim bu yontemlerı ilk defa duydum bana acı cektırmekten baska ne olabılır bıde kesık atmam gerekecek baya bı dedı gıtmek ıstemıyorum normal doğal sancım gelmeden bunlara ne gerek var çatı muanesınden sonra eve geldığım gun inanılmaz sancım oldu doğurcam galiba dedım baya bı yokladı ama bugun normal hıc sancım yok gelırmı acaba pazartesi ye kendı sancım yoksa doktoru dınleyıp sabahtan hastaneye gıdıp dedıgınımı yapmalıyım bırısı bısey dese cok korkuyorum tecrübesiz bi hamile olarak merak ettım sız ne düşünüyorsunuz 😕