Elifgktss 26haziran son adet tarihim 8haftalık gttim doktora boş gebelik dedi 8eylüle kürtaj randevu verdi sizce başka doktora görünmeli miyim facebookta 9haftada görünen bebek 11haftada duyulan kalp atışı varmış ilk defa başıma böyle birşey geliyor
FKRKS29 Elifgktss ben boş gebelik gecirdim 7. Haftada hiç bisi yoktu kese tamamen boştu ama yinede 10. Haftaya kadar bekledim bizim nasip değilmiş devlete gidiyodum tam emin olmak için ozelede gittim sonra düşük yaptım bos gebelikten ama burda 8hafta da 10. Haftada kalp atisi duyanları okudum kürtaj diyip gidip kürtaja gireceği zaman son kez bakıldığında kalp atisi duyani okudum yani tek doktorla kalmayın bazıları 2. Doktorda daha iyi sonuç aliyo Rabbim kalbinize gire versin tek yerle kalmayın derim
momlife10 Elifgktss son adet tarihim 22 haziran. Sata göre 9+3 ama ultrasona göre 7+3 üm. Sata göre 7. Haftada keseyi 8. Haftada bebek ve kalp atışını duydum ama ultrasona göre 6 haftalik çıkmıştı. Bol bol dua edin Rabbım inşallah görmeyi nasip eder
SBal333 Elifgktss merhaba benim de 7+0da bebeği göremediler karından. Sadece yolk sac vardı . Kesem 24 mm. Haftasıyla uyumlu. Haftaya gelmemi söylediler. Sizin keseniz kaç mm?
1cocuk Bence bı doktor daha görünün bana dediler kimyasal gebelik ama değildi sora dış gebelik dediler ve bebeğim saglikli
zmra12 Bende şuan aynı durumdayım yolk saç kesesi var ama bebek yok sata göre 8+5 ama kesem 7 haftalık görünüyor
Cakiltasiii Aman sakın hemen kürtaj olma banada boş gebelik olabilir dediler iki üç hafta sonra gittim kalp atışı duydum . Bikac doktora git mutlaka