Damla Gulsenn55 benide çok korkuttular ama çok basit ve kısa bir işlemdi kendini kasma hani iğne yapılırken derin nefes al derler ya öyle nefes al ve bırak kendini hemen bitecek
Humeyraa12 Gulsenn55 dün kontrole gitmiştim doktorum gel bi çatına bakalım dedi burda okuduğum korkunc yorumlar tek tek gözümün önünden geçti gerildim baya ama okadar basit bir işlem ki canım bile acımadı
Ygmrcylin Buradaki yorumlardan dolayı o kadar korktum ki ben kafamda o kadar büyüttüm ki normalde cuma günü girecektim bu gün sancım vardı muayene oldum hıc bir şekilde acı yok kendını tamamen rahat bırakacaksın..
Gulsenn55 Ygmrcylin tamam teşekkür ederim. Bazıları o kadar korkuttu ki. İnşallah benim de sizinki gibi kolay ve hemen biter
gamzeyerlkaya Gulsenn55 bende korkuyordum geçen sancım çıktı hastanede bir gün kaldım sancım çıktıkca 7 8 saat boyunca en fazla yarım saatte bir çatı muaynesi yaptı korkulacak bişey yok bende aşırı derecede korkuyordum . Kendini kassanda o kadar acımıyor ben her defasında kastım ama hiç acımadı