pandasever Mercimeek ben ilk ultrason unu Mersin’de yaptırdım fakat. Acil bir durum olduğu için tekrar cumartesi Seyhan başkentde yaptırdım. Mehmet Murat ışıkalan Dr m kesinlikle tavsiye ederim. 1030 du muayenesi. Yine aradığınızda sorun detaylı ultrason diye.
Ddem Mercimeek altınkoza hastanesinde yaptıracağım cuma günü ek ücret söylenmedi sadece muayene ücreti dendi
Poncik_Mom Mercimeek dç dr Hakan kalaycıya yaptırdım 1400 nakit kart 1500 mükemmel bir doktor tavsiye ederim 🤗
Mercimeek Ddem nolur perinatolojiya gir bir radyoloji uzmanı yaptı arkadaşımınkini yanlış yönlendirdiler
Mercimeek Ddem özellerde bazen perinatoloji olmuyor radyoloji bölümüne baktırıyorlar ve çoğu zaman anlamıyorlar o yüzden diyorum bir perinatoloji doktoru baksın
Ddem Mercimeek işte şehir hastanesinden randevu aldım 25 eylüle verdi ama detaylı usg bakılmamaktadır diyor bakalım nolacak özelde yaptırmaktan vazgeçtim
Mercimeek Ddem dur kız benim o bugün randevum var işte bakarsa bana söylerim bakmazsa özel ararız ucuz 😂
MommyKubra 18 inde Hakan Kalaycı’ya randevum var ilk kez gidicem ama hakkında çok güzel şeyler duydum.
Ardencik1 MommyKubra nasıl geçti detaylı ultrasonunuz benimde bikac hafta sonra var aynı doktorda merak ettim
Ddem Kbra011 haftaya yaptıracağım 24.haftama girmiş oluyorum randevuyu 23.haftaya bulamadığım için 24+1 de yaptırmış olacağım
MommyKubra Ardencik1 inanılmaz tatlı bir doktor. Biz çok memnun kaldık çok ilgilendi ve bebişimizin her organını iyice görene kadar kontrol etti
MommyKubra Ardencik1 inanılmaz tatlı bir doktor. Biz çok memnun kaldık çok ilgilendi ve bebişimizin her organını iyice görene kadar kontrol etti