Marygur Gulsummldr saglikla al kucagina,kac haftalik dogduki? Allah gecici dertler versin. Benimde erken dogum riskim var dusununce cok uzuyo ama sonu saglik olsun yeterki varsin gec bulusulsun..
Arzymn Ysn malesef şımarıklık değil canm, tıbbi bir gerçek, bebeği reddetme, bebeği kabul etmeme bir sağlık sorunu. Allah kimseye yaşatmasın😔
Ysn Arzymn 9 ay taşıdığın bi bebeği kabullenememe nasıl oluyor hiç cevremde gormedim sonuçta hiç aklımızda yokken gelmiyor bu bebek 9 ay boyunca neler olacağını insan biliyor kabullenememek nedir gerçekten anlamıyorum yetemiyorum korkusunu bakamıyorum korkusunu anlarım da bu bebeği alın görmek istemiyorum demek bana gerçekten mantıklı gelmiyor insan şükretmeli çocuk sahibi olamayanlar var olupta kucağına alamayanlar var bilemiyorum şimdi bunada saldırırlar ama dediğim gibi benim lafım bu bebeği alın görmek istemiyorum diyenlere o bebekler bize muhtaç sonuçta bunun bilincinde olmak gerekiyor
Arzymn Ysn çok haklısın canım ama bu bir psikolojik rahatsızlık. Psikolojik rahatsızlıkların hangisi mantıkli ki .normal bir ruh hali değil, bu yüzden normal olan bizlere tuhaf geliyor.
Ysn Arzymn neyse daha fazla yazmayayım bu konuda benim kastettigimi anlayan kadar anlamayanda var sonra saçma sapan saldırıya geçiyolar:)
aysess Marygur belki öyle olduğu için böyle bir sorun yaşamamissndr canım , ya Allah korusun çok kötü birşey çocuğu istememek böyle şeyler demek
Crocus20 Marygur kesinlikle öyle aylarca elletmemiş eşine. Şimdi 2. Çocuğu eşi istemiyor yine aynı şeyleri yaşarız diye
1prens1prenses ebru_ecrin_demir p ebru_ecrin_demir ebru_ecrin_demir pardon Mervekaya aynen çok enterasan büyük heyecanla bekle sonuç sendrom😩
ebru_ecrin_demir 1prens1prenses valla çözemedim konuyu okumadım bile ama cvp yazmışım ve çok anlamsızca bi cevap olmuş 7 yaşında bi kızım var telefonu ele geçirip o bile yazmış olabilir kusura bakmayın lütfen 🙏🏻🙏🏻
karahanzynep Marygur yasamadim ama hala hamile oldugumu hissetmiyorum 34+2 oldum anne olcam bi his yok smdiden belki dogunca degisir :)
Marygur karahanzynep ilkinde bende öyleydim bilmediğin bişi olduğu için öyle hissediyosun şuan ikinciye hamileyim ve elim hep karnımda minnoşum diye diye geziyorum çünkü evlat nası bişi biliyorum artık
Suzitosuzi Marygur yaşayan var ben de duydum canım Allah maddi manevi sağlık sıhhat versin geri olan herşey hallolur bebeğin anneye ihtiyacı var ama işte depresyon gibi bişey sanırım geçici ama