NewMom___ @1prensesannesi_ darısı bizlere o zaman ilk ogrendigim de hiç geçmiyordu zaman sanki durmuştu şimdide çok hızlı geçiyor gibi 😊
1prensesannesi_ NewMom___ evet duruyor gibi ama aslında geçiyor Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻☺️
Gamze_yildirim Minikayak24 22 yaşında anne oldum 24 e giricem 3 gün sonra bı daha hamileyim 8 haftalık 🙏☺️
duriskonunannesi NewMom___ 3 yaşında söz geciremedigimiz bizi parmağında oynatan bizi kendine köle yapmış bir kız çocuğuna sahibim ama galiba o benim sahibim 😁 şaka bir yana çocuk istemeden bile aldık neyden bahsetse aldık çok şükür şuan alabilme gücümüz var ama çocuk belli bir yerden sonra memnun olmuyor mutlu olmuyor sürekli alındığında , oynamıyor kırıyor yüzüne bakmıyor, şimdi artık akillandim bir şeyi çok istiyor paramızı biriktiriyoruz kumbarada birlikte beğeniyoruz öyle alıyoruz daha mutlu ( bu arada o para kumbarada birikiyor hep onunla alındığını sanıyor ama o da onun geleceği için birikiyor 😁 )
Enas2365 Herkes ne erken yaşta hamile kalmış maşallah 😂 okul hayatı, iş hayatı, eşimle gezelim, doya doya takılalım derken 33 yaşımda hamile kaldım ben 😂
Nnoktaa Enas2365 😂😂😂 aynısını ben de düşündüm. Okul, iş, eşi arayıp bulma derken 35 de evlendim 37 de hamileyim 😂
Enas2365 Nnoktaa olsun biz dolu dolu yaşadık hayatımızı 😂😂 Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah 🥰
Deletedmom_69 23 yaşında büyük kızımı, 25 yaşında küçük kızımı, 28 yaşında da oğlumu kucağıma aldım ☺️ En büyüğüm 5 yaşında en küçüğüm 2 aylık 🫶🏻
Ellifnurr NewMom___ aynen öyle tabi de alıştığımda insanların saçma sapan konuşmalarına tepki bile vermiyorum artık 😂
Nnoktaa Yorgunanne63 benim de 3 farklı doktor erkek dedi. Ocak ayı erkekler kuşatıyor dört bir yanı 🥰 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah