NewMom___ @alynayn ayyy ne güzel kavuşuyorsunuz darısı bizlere inşallah sizde sağ salim kucaginiza alırsınız ve ikinizde iyi olursunuz inşallah 🤲🏻❤️
NewMom___ @ozzlemk kız bebek ismi olarak bende nehiri istiyordum sonra aden dedim nehir ya da Aden düşünmüştüm 😊
ozzlemk NewMom___ iki isimde ayrı ayrı çok güzel isimler. İki isim birden koymayı düşünürseniz Aden Nehir ikisi yanyana da çok güzel oluyor bence ☺️
Ellifnurr 25 yaşında oğlumu kucağıma aldım 26 yaşındayım şu an ikinci çocuğumu bekliyorum inşallah cinsiyetimiz belli değil hâlâ (ne acelen varmış diyenler nasibi varmış diyim şimdiden ) bilerek olmadı ama iyi ki de olmuş 🩷
NewMom___ @ozzlemk aynen iki isimde güzel oluyor ama enfal başta olacaktı bizim nişan tepsisinde yazıyordu o yüzden yanına da Aden ya da nehir işte kız bebek isminde ama Oğluşumuz oluyor 😊💙
Gulbahar47 NewMom___ Benimde ilk gebeliğim kasımda 21 yaşında olacağım aralıkta bebeğimi kucağıma alacağım inşallah Allah nasip ederse 😍🥰😇
NewMom___ @Ellifnurr valla kimse de demesin bakacak olan anneyle baba ve o bebekte geliyorsa dünyaya aynen nasibi varmış ki ondan gelmiş zaten ne zaman çocuk niye hemen ikinci oldu şu bu saçma sapan soru soranlar sanki onlar bakıyor onlar gecindiriyor sen takma sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻😊
Ellifnurr NewMom___ aynen öyle tabi de alıştığımda insanların saçma sapan konuşmalarına tepki bile vermiyorum artık 😂
Mira343434 6 yaşında kızım 22 aldım kucağıma 4 yaşında oğlum 25 de aldm kucağıma şuan 29 yaşındayım nasipse tekrar kızımı alicam kucağıma şuan 33 haftaligiz
NewMom___ @Nnoktaa yaaa öyle hissetme benim ablamla yaşıtsın buarada 😍 sağlıkla gelsin bebiş inşallah 😊