NewMom___ Ben 27 yaşındayım bebeğimi de bu yaşta kucağıma alıcam inşallah 🤲🏻 ve ilk gebeliğim 🥰 sohbet olsun diye açtım bu tartışmayı hadi bakalım hamişler 🦋
Hizligonzales NewMom___ saglikla gelsin ins. 29yasinda oglumu kucagima aldim simdi 31yasindayim 1ay sonra da kizimi alcam ins.
birannis_ NewMom___ ilk 19 yaşında anne oldum şimdi 32 yaşındayım uzun aradan sonra 2 ci kez anne olucam nasipse 🥰
Gamze_yildirim Minikayak24 22 yaşında anne oldum 24 e giricem 3 gün sonra bı daha hamileyim 8 haftalık 🙏☺️
ilknur_00 NewMom___ 22 yaşında anne oldum 24 yaşında oldum şimdi de 28 yaşında 3. Kez olacağım inşallah ❤️
Semasyy NewMom___ ilk gebeliğim 26 yaşındayım allah nasip ederse ya doğum günümden bir hafta sonra ya da aynı zamanlarda doğurucam 🥹 27 yaşında anne olucam diyebiliriz
gamzosgamzos NewMom___ 21 ve 23 yaşında anne oldum büyük kızım 3 buçuk yaşında küçük kızım 17 aylık 😊
1prensesannesi__ 18 yasinda ilk defa anne oldum simdi 26 yasindayim daha hamile degilim nasipse 2. Yi dusunuyoruz 😇
batununannesi__ 1prensesannesi__ aynı şekilde 18 de anne oldum 26 yaşındayım 2.oğlum yolda rabbim sizdede göstersin 🥰
Unzile31 1prensesannesi__ ya sanki ismini hatirliyirum yıllar öncesinden benim de ilk kizim 8 buçuk yaşında o yıllarda happymum damiydik acaba beraber 😄