Bebeğime kavuştum çok şükür Biraz uzun olucak kusura bakmayın ben Perşembe günü bı ağrı hissettim 40+1 haftalıktik böyle apantest yerim de ağırı vardı bebek baskı yapiyo gibi ama hiç sancı gibi değil di buraya da yazmıştım böyle bı ağırı hissediyorum diye ağrı beş dk da on dk da bir girip çıkıyo du bende bebek yerleşiyo dedim kendi kendime sonra baktım geçmiyo uzaninca da gezincede sadece oramda o ağıryi hissediyodum sonra eşimi aradım normal kontrole gitmek için gittik nstye bağlandım düzenli ağrılarim varmış Altan bakıldı 3 cm açılma vardı sonra bana yatış yapalım mı dediler bende biraz kararsız kaldım ilk gebeliğim kokruyodum sonra bana kalp atışıni fln takip edicez eve gdince tekrar dayanmayip geliceksin dediler en iyisi kal dediler eşimle konuştm kaynanam da yanımdaydı sonra ben yatışi kabul ettim sancı odasına gittik ve beni nstye bağladılar ağırlarrim normal di bu arada akşam 8 di gitiğimizde sonra sancı sıklaştı ıkınma geldi sürekli sancı dk da bir girmeye başladı ben sonra açılmam 4 5 fln olamaya başladı egzersiz yapamadım çünkü sancı beni çok zorladı dayanamdim sürekli çatı muayenesiden yaptılar açılmama bakmak için neyse ebeler gelip gidip bana Altan bakiyolar sonra suyumu patlatilar sancım sıklaştı sancı girdikçe ben bağıryom hayatım da bu kadar acı çekmemiştm çok zorladı beni sancım geldikce iknama artı akşam 8 sabah 8 buçuga kadar sancı çektim açılmam yawsti sonra açılmam 9 oldu bana Altan tekrar bakıp iknmami söylediler ben ikindikca ebe Altan eliyle müdahale ediyo ama iknma birden durunca zorlanıyorum o yüzden biraz geç doğdum bı kaç defa böyle oldu bebek çıkamıyinca üsten bana bastirdilar bebek çıksın diye nerdeyse ordaki herkes gücünü denedi o an çok zordu karnım patliyck gibiydi kemiklerim kirilicak sandım ben düzgün ikinamayinca ordakiler de düzgün bastırmadilar çok zordu gerçekten en sonunda oldu çıktı bebek o an bı rahatlama geldi aciım yok oldu sanki sonra tekrar bastirdilar bebeğin eşi çıksın diye oda çıktı dikiş atıldı dikişleri hissediyodum ama fazla canımı yakmiyodu çok dikişim oldu ama sonra dünyalar benim oldu o kadar rahatladim ki gerçekten siz siz olun sancınizi evde çekin gerçekten nefes alma olayı çok etkili düzenli nefes alıp verin ben sancıdan dolayı düzenli alamıyodum o yüzden kaç saat sancı çektim ve egzersiz flnda yapmadım hiç hayal ettiğim gibi bir doğum olmadı ama bebeğime kavuştum bunun için mutluyum rabbim herkese nasip ettsin inşallah rabbim herkese tek nefeste doğmayı nasip etsin inşallah sancı girince dilimden hiç Allah demeyi düşünmedim sürekli Allah’ım yardım et dedim dualar okudum herkese dua ettim beni zorlayan tek şey sancı gerisi su gibiydi ıkınma çok önemli kendinizi o kadar zorlamanın lazım ki doğum hemen bitsin benim doğum hikayem bu buraya kadar okuduysaniz teşekkür ederim yazdıklarım sizi etkilemesin 🧿🥰🙏