Nazlikrks 159 bilmiyorum ki ama bence ultrason bakarlar son kez nst degil de çünkü sezeryan olucaz belli yani ya da şey de olabilir bebislerin durumuna göre oncelik sirasi belirlemek icin
Busraasunal Nazlikrks ayy canım tamda aradığım mesaj bende 2.sezaryan olacağım şuan 36+5 teyim pazartesi sabah gidicem ilk triaj bölüme gidilmiyomu doktora randevu veriyorlarmış sanırım gün almak için ordaki kadın bana öyle demişti
Nazlikrks Busraasunal bilmiyorum vallahi benim doktorum ilk anesteziye gönderdi bu şekilde yaptım canim işlemleri 😅
Busraasunal Nazlikrks bnde randevu bulamadım triajdan veriliyormuş sanırım belki ordan yönlendirir doktorla görüşünce
159 Nazlikrks benimde işlem öyle oldu doktor önce anestezi sonra gün verfi traj bölüme gittim işte sizi tam kaç haftalık olacak sezeryan
Nazlikrks Busraasunal randevuyla değil ki randevuya gerek yok anesteziden gün alabilmek için hiç biri için randevu olusturmadim ben
Busraasunal Nazlikrks sonuçta önce doktor kontrol etmesi gerekmiyomu anlamadım neyse bakalm pazartesi belli olur bi gideyim 😄
Buketegemen Merhaba sakarya doğum evıne bende gıdıyorum ama doktorundan memnun kalmadım bana önerebılecgını doktor varmı acaba bülent şenerdı doktorum memnun kalmadım :(
Nazlikrks -rabiss54- erkek doktor bu arada eside normalde devletteydi eger özele gidecek durumunuz varsa medara gecti eşi onun içinde çok iyi diyorlar ben hiç muayene olmadım ama gidenler memnundu eşi de Duygu cebecik özmüş
Nurdan-54 Asudeye bir kez denk geldim 24.haftaya kadar Merve hoca baktı şuan diğer odada erkek Bi dok var adını bilmiyorum yeni geldi