bdenerigokce Tugba151 İhtiyaç Anne Göğüs pedi/göğüs ucu kremi Emzirme südyeni/atleti 2 Düğmeli elbise/hastane çıkışı 1 adet gecelik 1 adet normal pijama Diş fırçası/macun-ıslak mendil-deodorat/parfüm-makyaj malz.(isteğe b)-nemlendirici Vitamin ilaçları Pamuklu çorap/terlik Bebiş Bebek bezi Islak mendil/yenidoğan Hastane çıkışı 11li+2 tane 3 lü veya 5 li 2 adet zıbın Pişik önleyici krem/bebek yağı/ bebek yıkama süngeri Benim bunlar şimdilik🙈
Maryhoney Tugba151 burun aspiratör yedek uç serum fizyolojik pamuklu temizleme mendili, ateş ölçer, tırnak makası,manuel yada elektrikli göğüs pompası depend vs
Maryhoney bdenerigokce elinde imkanın varsa ekgida dönemini de al herşeye zam geliyor bunlara ek benim 2. Olduğu için çoğu şey var ekgida alıyorum şuan
aminehumamoms NewMom___ gözenekleri tıkadıgı için ilk zamanlar tavsiye edilmiyo onun yerine pişik kremi losyon vs öneriliyo canım 😍
NewMom___ @aminehumamoms benim de çevremde kullanan olmadı da bir iki kişiden duydum bilemedim açıkçası teşekkür ederim bilgi için 🥰
Maryhoney bdenerigokce 6 aylıkken ek gıdaya yemek vermeye başladığında mama sandalyesi, kaşık,meyve için emzikler,mama tabağı,+4 ay suluk ,+12 ay pipetli suluk, mama önlüğü vs vs masraf hiç bitmiyor😂
bdenerigokce Maryhoney ayyy amannnn zamanla alırız 😂 kız ben bebek arabası almayacağım erken diye sen suluk diyorsun😂😂😂 öyle erkenden alayım stok yapayım huylarım yok, maaş da artıyor zaten diye düşünüyoruz eşimle 🙈 bir de hep bebeğe harcarsam kendime kalmaz 😂 kendime de bir sürü şey alıyorum😂