GldnTlh0633 Bir hafta önce bugün sezaryen doğum yaptım. Sütüm hemen geldi bir gün sonra da taburcu oldum. Kimse sütümün az olmasından ve yeterli beslenemeyince bebeğin sarılık olabileceği konusunda beni uyarmadı. Bebeğim bir anda sarardı ve bugün sarılık teşhisi kondu şu anda hastanede ışık tedavisi alıyoruz. Yani demem o ki anne ve anne adayları emzirmeyi ihmal etmeyin ama mama vermeyeceğiz diye de ısrar edip bebeğinizin sarılık olmasına müsade etmeyin. Ben bebeğimin yatışı yapıldığından beri ağlıyorum ve hayıflanıyorum. Sabaha tahlil yapılacak ve normal değere dönerse taburcu olacağız, bu postu okuyan güzel annelerim lütfen yavrum için de dua edin sabaha iyileşsin ve evimize dönelim 🤲🏻
cinderella GldnTlh0633 geçmiş olsun merak etmeyin en fazla 2 gün sürer siz bol bol saat başı emzirin o sarılıktan dolayı zor uyanır ayağıyla burnuyla oynayın zorla emzirin iyileşir korkmayın her Yenidoğanda oluyor
Selindikci35 Allah acil sifa versin cnm tez zmanda yavrunla beraber mutlu yuvaniza donmeyi nasip etsin insallah