Mucizemgeldi Bize daha var ama maksat sohbet olsun heyecanlıyım erken doğum riskim de var sancı vs bilgileneyim merak ediyorum :) evet hanımlar kaç haftalık hazırlığa başladınız 🎈
guzelanne01_ Mucizemgeldi 36 haftamda ihtiyaçlarımızı ve alınması gerekenleri aldım 37 haftamda yıkadım ütüledim tamamen 38 haftamda bitti 38+1 de de doğurdum
Taskaya96 Mucizemgeldi 34. Haftanın ortalarına doğru yıkamaya başladım 35. Haftanın sonuna doğru anca bitti şuan 37 haftalığız🪬.. erken doğum riskiniz varsa bence hazırlamaya başlayın her ihtimale karşı
__mom1 Şuan bana dünyanın en zor işingibi geliyor dolapları düzenliyorum ama sanki afrikada kakao işçisi gibiyim 😅 30 haftada başlamışım iyiki 1-2 haftaya ne hale gelicem kim bilir 😅😅
Mrsfly Mucizemgeldi ben çalışıyorum canım bide yıka kurut ütüle renkliler ayrı beyazlar ayrı vs derken hemde çok kasmadım kendimi yavaş yavaş
guzelanne01_ Mucizemgeldi aynen. Canım yıkama ütülemede benim için yazın 1 günde sabah yıkadım akşam ütüledim koydum☺️
__mom1 Mucizemgeldi bebeğin eşyaları değil ya ben komple evi temizliyorum kendi dolaplarımızı bazanın altını boşaltıyorum dünden beri bitiremedim.Yoksa sadece bebek olsa 1 günde biter :) Zaten bu işler olmasa direkt yardımcı alıcam da onun yapabileceği işler değil 😵💫
__mom1 Mucizemgeldi onun için ev temizliği geçe bırakmamak lazım keşke 20.haftada yapmış olsaydım diyorum ama o zaman da bebeğin dolabı beşiği vs yoktu eşyaları alana kadar 30 haftaya geldim
__mom1 Mucizemgeldi hastane çantama eşyaları koydum bebeğin dolabını düzenlerken. Evdeki temizlik bitince hepsini yıkayıp ütülicem. Şuan ev küçük olduğu için önce temizlik sonra yıka ütüle diye oldu benim mecburen. Tahmini 32de yapmış olurum temizlik 2 haftada anca biter gibi 😅😅😅 ama ben kendime henüz pijama almadım