Herkese selam hanımlar biraz heyecanlı biraz korkulu doğum hikayemi sizlerle de paylaşmak istedim 😊 15 temmuz günü hersey yolundaydı 2 kızım daha var onlarla vakit geçirdim kayınvalideme gittim hiç bir sıkıntı yoktu sonrasında saat 23:00 gibi eve geldik yorgunduk direk uyumaya gittik tam uykuya dalacakken garip bir ağrı gelmeye başladı kasıklarımdan belime doğru ilk başta tuvaletim geldi sandım gittim hiç bir şey yok ağrıyada anlam veremedim çünkü iki kızımın doğumunda da hiç sancı çekmedim doğum sancısı nedir bilmiyordum yani anlayacağınız😊 sonra salona gittim biraz oturayım geçer dedim ama inceden hala devam ediyordu neyse dedim bu acı beni ne öldürür ne süründürür uyuyayım dedim ayağa kalktım ve bacaklarımın arasından suyum sızmaya başladı adım attıkça daha da gidiyordu gittim eşimi uyandırdım hemen keşke hazırlandıktan sonra ona haber verseydim çünkü ben değil o doğuruyordu sanki çok panik yaptı ilk defa suyum gelmişti çünkü 😂 suyum geldikçe yüzüme bakıyordu garibim acı çekiyor muyum diye😍 sonrasında telefon görüşmeleri vs derken atladık taksiye valizimizi alıp hastaneye gittiğimizde önce normal ultrasonla baktı saat tabi 3:00 kimsenin beni doğurtası yok gözlerinden uyku akıyor herkesin emin misin su olduğuna suyun fazla bile dediler benim başından beri su fazlalığı şikayetim vardı zaten bunu belirttim alttan bir bakalım ama su olduğunu sanmıyorum dedi açıklık 2 cm dedi elini çıkardı ve foşşşş suyumun geldiğine o an inandı 😂 hemen doğumhaneye dedi bir kaç imza falan derken ben tüplerimi bağlatacağım için önceden evraklarımı hazırlamıştım doktor tutturdu eşimle bana bağlatmayın demeye yok daha yaşın 26 yapamazsınız bi daha falan eşimle ikimiz aynı anda kafamızı sallayarak hayır bağlatmak istiyoruz dedik çünkü çok şükür 3 tane kızçemiz vardı dahasını Allah isteyene versin dedik ve geldiii doğum anı. Anestezi uzmanına ben spinal istediğimi söylemiştim ama panik oldum genel uyuşmak istiyorum dedim gel sen bi deneyelim olmazsa hemen genele döneriz dedi iyi hadi dedim deneyelim iğne va hiç anlamıyorsunuz zaten ama iğneyi bana başka bir anestezi uzmanı yaptı masayı başka biri sallıyordu bana bağırdı sallama şunu diye ben sallamıyorum iğne yapılırken bu pozisyonda nasıl sallayayım dedim uyuşmaya sıcaklık gelmeye başladı sonrasında ama benim panik halim hala geçmemişti o an ki panikle ağlamaya başladım genel istiyorum iyi değilim diye sonra bir iğne yaptılar ve leyla oldum benim için gecenin bu saatinde gelmiş doğurmaya ama nazından ödün vermiyor bide böyleleriyle uğraşıyoruz falan diyor ama iğneden dolayı kafamı toplayıp cevap veremiyorum sadece kızım çıktı mı dedim ay bi sus artık dedi kızım çıktı mı diyorum size cevap vermek zorundasınız dedim anestezi uzmanına ses gelmedi sonra doktor bak getirdim sana kızını sakin ol güzel annesi dedi kızımı görünce eridim zaten😍 yanağıma koydular fotoğrafımızı çeker misiniz dedim asistana telefon yok dedi sonra götürdüler kızımı dikim başladı benim tüp bağlama işlemide olduğu için biraz uzun sürdü kapattım gözlerimi ama çekiştirmeler devam edince açtım o esnada doktor saati sordu ve gümmm telefonum yok diyen asistan cebinden telefonu çıkarıp saati söyledi gözgöze geldik ve tavırlı bir şekilde gözlerimi devirdim ameliyat masasında bile trip yani😂 dikim işlemim bitti odaya çıktım eşim kapıda bekliyordu birlikte çıktık ayağa kalkma vs çok acılı olmadı çok şükğr direk karşıya baktım. Hastaneden çıkış işlemlerim sırasında anestezi uzmanının adını öğrendim tabii iğneyi yapanın diğeri asistanmış çünkü cimere şikayet edeceğimi hastalara bu şekilde davranamayacağını söyledim kii ettim de iyide yaptım. Şimdi kızım 40 günlük çok şükür sarılık problemimiz dışında iyiyiz 😍😍