Gul1616 116,6 kilo ile hamile kaldım zayıflama sürecindeydim 😅 şu an 12 haftalık olduk 115.9 çıktım az yiyorum ama hareket sıfır biraz daha geçsin yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Sizler de durum nasıl ??
Mrsfly Gul1616 58 kilo ile hamile kaldım, 34+2 deyim 67 kiloyum. Çok hareketliyim kesinlikle rahat bir doğumunuz olsun istiyorsanız hareket önemli.
ZeynalNaibee Gul1616 73le falan hamile kaldım şuan 28+2haftayız 76yım çok hareketliyim 2yaşında bir kızım var ona koşuyorum sürekli bakalım sona kadar kaç olucam hayırlısı
Asya011 Gul1616 67 ile hamile kaldım mide bulantısı vs oldu 63 e düştüm şu an 23 haftalık olduk 65 kg olmuşum iyi gidiyorum çok şükür bebeğimin kilosu da iyi
Gul1616 Mrsfly inşallah doktorumla konuşup başlamayı düşünüyorum ilk yat dinlen dedi o yüzden hep yatıştayım. Gebelik boyunca 4 kilo kadar almamı söyledi normal olması için nasıl olacak bilmiyorum bakalım
Mrsfly Gul1616 hiç dinlenmedim biliyormusun üstelik 11 inci haftada kanama geçirmeme daha önce de bir düşük yapmış olmama rağmen. Çünkü yatarak hiçbişeye engel olamıyoruz ayrıca insanın morali de bozuluyor hasta gibi. Hareket herzaman iidir hem senin hem bebeğin için kendini çok hırpalamadan normal hayata devam etmek lazım. Umarım herşey çok güzel olur :)
Gul1616 ZeynalNaibee maşallah 🥰 benim ilk gebeliğim kilo almaya da müsait vücudum inşallah fazla almam sınır 4 kg 😬
Zelihaa23 mavideniz6 cok kilo aldigimi dusunuyordum millet doguma 7 ya da 9 kilolarla girdigini yazinca 😅
mavideniz6 Zelihaa23 sizden daha az alanı da varmış 😂Ben baya bulantılı geçirdim yeni yeni toparlıyorum bişeyler yiyebiliyorum üç kilo alabilmişim neyseki 😂
Zelihaa23 mavideniz6 ya ben bulanti falan olmadi hep istahim acikti hala da devam ediyor bakalim nereye kadar kismakta istemiyorum evlenmeden once hep diyet yapardim spor yapardim simdi korkuyorum yetersiz beslenirsem de bebegime zarar gelir diye dogumdan sonra artik
Sehriban__ Gul1616 ilk aylar hiç yemek yiyemedim çok kilo verdim sorna o kilolar geri gelmiş oldu yani hamile kaldığım kilodan bu kadar fazka aldım birde sanırım bebeğe yarıyor kilosu önde baya bebek kiloyu alıyo benden çok