Zehrabal1 Gokcemom2023 24+2 normalde hiç yaşamadım daha önce. Ama bu akşam yerimde duramıyorum öyle bı yanma yok ya
cokkasmabeabi Zehrabal1 yeşil elma, salatalık diyorlar ama salatalık yedikten sonra yanmıştı benim midem 🥴
SenaBilgin Zehrabal1 soğuk süt için iyi gelir veya gaviscon alın 3 şişe bitirdim 34 haftaya kadar 🤦♀️
Sevalinkaa Zehrabal1 doktorum 20. Haftamda pulcet yazdı etkisi 2-3 gün sürüyor bir sorun doktorunuza.
Toprak0440 Zehrabal1 kusmaya çalış ben kusunca geçiyor kustugunda sarı veya beyaz mide asidi geliyor sonra rahatlıyorsun
MugeBulut *Oda sıcaklığı süt, Yudum yudum arada bir olacak şekilde. *Sakız çiğneyebilirsiniz. *Bir de burdan bi hanımefendi bana buz yemek iyi geldi demişti ben denemedim henüz.
Mavimi MugeBulut evet çok doğru benimde mide yanmalarım başladı ilk zamanlar buz yediğimde yanmadığını farkettim ve ben normalfe de buz severim yerim bi gün yemedim ne olacak diye midemin yandığını gördüm ve direk buz yedim kıtır kıtır 15 dk sonra yavaş yavaş azalmaya başladı şuanda mide yanmam başladığını hissetiğim anda veya sabah kahvaltıdan sonra içtiğğim içeceklere buz katıp buzları yiyorum bende işe yaradı diye sizde de yarayacak diye birşey yok inşallah yarar deneyebilirsiniz ama siz benim gibi çok yemeyin hasta olmayın benim hamileliktem önceki alışkanlığım♥️🤭
Aytac27-07 Zehrabal1 ben soğuk süt içiyorum Allah’ın izniyle geçiyor,,çiğ bademde iyi geliyor mide yanmasına, ama soğuk süt daha hızlı etki ediyor