Maviaslan Merhaba hanımlar, Haftamızda doktor değişikliğine gitme kararı aldık. Hastane adı ve doktor önerilerinizi sebepleriyle birlikte yazarsanız bana yardımcı olursunuz.. Fiyatlarını da rica edeceğim . Teşekkür ederim
Aynur_13 Maviaslan özel küçükçekmece hastanesi doç de yeliz gümüş iyi bi doktor müayine ücreti 750 oldu daha yeni dogum fiyatı 16 bin sezeryanda aynı fiyat
Maviaslan Maviaslan Doktor önerisi, Bahçelievler,bağcılar,yenibosna,avcılar,bakırköy ,başakşehir bu semtlerde olur . Memnun kaldığınız şeylerle birlikte doktor-hastane önerisi lütfen
Bulutluna Eğer avcılara gidebilirsen Tülay Egeli var özel muayenehanesinde hasta bakıyor. Medilife’da yaptırıyor doğumlarınıda. Muayene ücreti 500₺. Hayatında görüp görebileceğin en tatlı, en anlayışlı, en halden anlayan inanılmaz pozitif bir doktor. Gidersen asla pişman olmayacağının garantisini bile verebilirim. O kadar mükemmel bir doktor. ♥️
Ozge230806 Bulutluna doğum için ne kadar ücret alıyor bilginiz var mı acaba Yani hastane ayrı doktor ayrı mı alıyor yada nasıl oluyor?
Maviaslan Bulutluna çevre ilçeler olur tabi. Doktorun gerçekten halden anlayan ya da enerjimi sömürmeyen olanından istiyorum. Mesela ilk bebeğim olacağı için beni bilgilendirsin . Çevremdeki gebeler (farklı il ve ülkelerde) bebek malz listesi bile almışlar doktorlarından. Bana verdği ilacı bile ikinci hafta tekrar verecek kadar ilgisiz. Hastanede çalışıyor olması daha iyi olur benim için ani doğumlarda hastane müsait olur mu ya da istedği tahlilleri mecbur farklı yerlerde yaptırmak zorunda kalacağım filan dağılsın istemiyorum
Maviaslan Aynur_13 Fiyatlar benim için uygun. Hastanede ebe desteği, ebeveyn eğitimleri var mı ? Doktor bu konularda bilinçlendiriyor mu ilk kez bebeği olacak anneleri? O kadar video izledim ki bir çok doktorun çok daralıyorum artık. İçeriği temiz şampuanlardan tutun, ateş ölçerin kulak alın koltukaltı ayrımlarına kadar her şeyi bilmek için almak için yani kitaplar aldım okuyorum . fakat doktorlar bizden cok daha iyi bildiği için bilgilendirmelerini bekliyorum. Bir çok tanıdığımı, doktorları bu bilgileri vermekle kalmamış eğitimlere yönlendirmiş. Bir de Doktorun Normal doğum oranını biliyor musunuz?