Sunshine123 1prensesannesi__ Test kullanmadım ama Takvimim bugünü gösteriyor ama bugünle beraber 3 gündür değerlendiriyorum
1prensesannesi__ Dün hafif kasık agrim vardı bu sabah fazlasiyla seffaf akintim vardi takvimde bu gunu gosteriyor bu gece degerlendiremezsem yarin degerlendirebilirmiyim
1prensesannesi__ Sunshine123 yaa benim bu gün yogun akintim basladı en son carsamba gunu beraberdik esim gececiydi bu aksam gelicek takvim bu günü gosteriyo akintim sabah vardı yarin sabah hersey bitmismi olcak acaba
Sunshine123 1prensesannesi__ Herkesin yumurtlama süresi farklı oluyor diye biliyorum. Burada da testlerle 1 gün yumurtlama gören de var 3 görüp yumurtası çatlayan da var. Bir de herkeste olmasa da önce yumurtlama akıntısı gelir sonra çatlama
1prensesannesi__ Peki bi soru daha yogun akinti olgunlasmis yumurta belirtisi mi catlamis yumurta belirtisi mi
1prensesannesi__ Sunshine123 anladım akıntı azalmaya baslayinca catlamis olur yani degerlendirebilirsek insAllah bu ay guzel haberler almak istiyorum 🥰