Kızlar burada paylaşmıştım bebeğimin kanala inmediğini ve doktor kontrolünden geldiğimiz gece saat 3 civarı uyku esnasında önce suyum ardından nişanım geldi. Sancılarım da başladı ağar topar hastaneye gittik. Nihayet oğlum geliyordu. Ama hala bebeğim kanala uzaktı. 2 cm açılma ile hastaneye gittim 8 saat kendi sancımı çektim sancım çok fazla değildi yeterli sancım gelmeyince 2 saat suni sancı aldım. Açılmam artmadı bebeğim kanala inmedi. Doktorum istersem bekleyebileceğimi söyledi fakat 10-15-20 saat sancı da çekebilirsin doğum zamanını bilemem ve sonunda normal olacağının da garantisi yok tamamen sana bırakıyorum dedi. 10 saat sancıdan sonra vücudum aşırı yorgun düştü ve eşimle sezeryan kararı aldık. Hemen doğuma alındım. Belden yapılan iğneden sonra 3 dk içinde bebeğimin sesini duydum dünyanın en güzel hissi, hemen yanağıma koydular. Öptürdüler bir kaç dakika benimleydi alıp götürdüler. O esnada dikişlerim yapıldı. Odaya çıkardılar ve hemen bebeğimi getirip emzirdiler. Rabbime binlerce şükürler olsun sütüm hemen geldi. Bebeğim öyle güzel emdi ki. Normal yapamadığım için üzüldüm fakat çok çok güzel bir deneyim geçirdim. Sezeryandqn sonra 2 saat kadar titredim ilaçların etkisiyle. Doğumun 4. Saatinde yürüttüler ardından 2 saatte bir yürüyüşe kalktım. Kalkışlarım zordu. Ama kendimi yatmaya alıştırmamak için zorla kalktım pes etmedim. Bir akşam hastanede yattık ve ikinci gece istemedim. Ayaklanıverdim çok şükür. Acılarımı dert etmiyorum çünkü oğlumun bir bakışı hepsini geçiriyor şükürler olsun. ♥️ Anne olmak çok güzelmiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 24.08.2023 tarihli doğum hikayem 🥰