Kızlar merhaba 🌺 1.5 yıldır başımda olan kroniklesen öksürük hakkında size danışmak istiyorum lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ☹️ şu an kızım 5 aylık çok şükür büyüdü Allah’ım hepimizin yavurusuna can sağlığı versin . Konuya geleyim , hamileliğimi öğrendiğim gün antideprasan kullanıyordum . Ve bebeğime zarar vermesin bı de kendimi iyi hissettiğim için bırakmaya karar verdim . Doktorum da ilacın zarar vermeyecegini ne kadar söylesede gerek duymadım. Ve bıraktım . Bebeğim 1 aylıkken işte hayatımı mahveden öksürük şikayetleri , boğazda kaşıntı hissi başladı. O günden bu güne kadar hayla çekiyorum. Bebek karnimdayken ilaç içmedim. Çektim . Başa gelen çekilir derler ya ondan işte . Bebek baskı yapıyor reflüdur dediler .gaviscon kullandim. Geceleri uyuyamiyorum sabahlara kadar oturuyorum bildiginiz. Doğumdan sonra da ilaç tedavisi gördüm . Reflü den suphelendik endoskopi yapıldı reflü çıkmadı. Tomografiye girdim temiz sinüzit yok , faranjit rastlanmadı. Astım dediler aylarca kullandım yarardan çok kalbimi sıkıştırdi. Daha sonra tekrar kulak burun boğaz gittiğimde boğazıma kamera attılar temiz dendi. Onun verdiği ilaçlarda fayda vermedi. En son psikiyatriye gitmemi söyledi. Sizce psikolojik öksürük olabilirmi ? Çünkü annem ve eşim de farketti biri ile konuşunca kafamı dağıtan şeylerle ilgilenince oksuurk kaşıntı azalıyor. Fikirlerinize ihtiyacım var 🧡