Tatar59 Gulmasal ilk geneligimde geç başladı bulantilar. Bu gebeligimde adt tarihim gelmeden çok hafif mide bulantılarım vardı. Ama benim adete bı kaç gün kala da mide bulantım olur normalde. 6 haftalıkken falan baya arttı bulantilar rahatsizlik vermeye başladı.
gamzecgr Gulmasal ben de hiç belirti olmadi adet olmam gereken gün pembeli kahverengi akıntı geldi başka bir sıkıntı var diye korktum ben de doktorumu aradım o dedi Gamzecim hamile olmayasın diye öyle test yaptım yoksa aklıma gelmedi bile 😂
Tgba26 15-16 haftalıkken falan başladı ama Allah’tan uzun sürmedi 4-5 gün bulantım oldu sadece çok şükür prilam kullandım ve bir daha da bulantım olmadı
Kubragnssvr63 Bende hiç olmadı çok şükür Allah herkese kolay hamilelik ve hayırlı doğum nasip etsin inşallah ❤️
Tupbebekile İki gebeliğimde transferden 3 4 gün ortalama 2 haftalıkken .şimdi normal oldu 2 aydır bulanıyordu ama hamile ihtimali vermiyordum hastayım dedim öğrendiğimde 7 hafyalıkmış şimdi 9 ve kusmaktan helak oldum inşallah geçer
Nisanyagmurum Gulmasal 5. Haftamda başladı iki hafta önce anlamıştım ama eşimde bende o kadar emindikki baktirmamistik sürpriz bebek oldu 😂
Patito__ Gulmasal ben uc gebelik yasadm sdce birinde hamile okdugumu ogrenmeden once yemek yedikten sonra hep midem bulaniyordu
Kiymetcetinel 4 haftadan başladı hiç beslenemeyip 5 gün hastanede yatıracak kadar çok şükür biraz toparladım ama şuan 13 haftaya girdik bulantı çok yoğun olmasada devam ediyor yağlı şeyler yiyince özellikle.
Aasli-342874 Gulmasal 3. 4. Haftalarımda başladı hatta mide bulantısı ile öğrendim hamile olduğumu 12. Haftada geçti😊