Zeyno_4544 Kızlar biraz saçma olucak ama ya ben hergun mutfak dolabı siliyorum onunda içi çizilmiş tele temizledigim için siz kaç günde temizliyoruz dolapalri eşimde haftada bir sil diyor abartiyon diyor
Kivircik01 Zeyno_4544 dıştan silmekten bahsediyorsunuz dimi ? Ben her bulaşıktan sonra üstten silerim tezgahı siler gibi tertemiz kalır haftada bir de yağ çöz sıkar silerim
gamzecgr Zeyno_4544 ben akşam bulaşıkları makineye atınca mutlaka geçiyorum üstünden mutlaka tutma yerleri iz oluyor diye sinir geliyor 😂 ama tabi tel çizer süngerin sarı tarafıyla ovalayıp duruluruyorum
cokkasmabeabi Zeyno_4544 eşim her gün sildiğimi görse gözleri yaşarır 😂😂 canım ne zaman isterse o zaman siliyorum genelde 🥴
yesilkahve Zeyno_4544 telle silinmez ki dolabın dışı tabiki çizilir telle. Normal süngerin sarı kısmıyla veya bir bezle silinir gayet de temiz olur öyle. İki günde bir bezle üsten siliyorum, detaylı olarak iki haftada bir siliyorum ben yeterli oluyor
Zeyno_4544 Kivircik01 ya bnde kulanıyorum hergün damostos kulanıyorum bide hamilelik supeside vr ondanmi abartiyorsun diyorlar temizliğe anlamıyorum damostos zararlı ya
gamzecgr Zeyno_4544 yok ya 5 dk bile sürmüyor zaten hep temiz kalıyor yağ da bağlamıyor hem bence doğru yoldayız devam 😂
__mom1 Zeyno_4544 dolap kapağı kapalı duruyor yani 😅 ben normal bezle siliyorum telle silindiğini ilk defa duydum
gamzecgr Zeyno_4544 ben de Domestos spreyden sıkıyorum kapakları silmekte bisi yok her gün iç dış indirsek tamam o saçma da
miniskesi Zeyno_4544 çok şaşırdım. mutfak dolaplarını her gün silsem ölürüm ben ahah haftada 1 de bence çok. ben büyük genel temizlik yaptığımda siliyorum dolapları detaylı olarak iç dış. onun dışında kirlendiğini düşünürsem silerim bazen dışardan. ay yapmayın bence o kadar :/