Mutluanne66 Meraba kizlar saçlarım kızil 1 senedir bu renk var artık siyah İSTİYORUM ama 33 haftalık hamileyim sizce hamileyken saç boyama uygun mu tereddüte kaldım
4567788 Mutluanne66 benim doktorum izin vermedi 9 ay şuan da doğumdan 40 gün sonra bitkisel boya ile boyayabilirsin ancak dedi
birannis_ Mutluanne66 ben 5 aydan sonra boyamaya başladım doktorum boyayabilirsin dedi şuan 39+1 oldum geçen hafta tekrar boyadım
EbruBoluKaya Benim doktorum 3 aydan sonra izin verdi 4,5 aylıkken falan kendim evde boyadım 7.ayımıza giriyoruz doğuma yakın tekrar boyamayı düşünüyorum açtırma işlemi yapmadığın sürece sıkıntı yok demişti doktorum sizde doktorunuza danışın
Zeynep-ece Ben organık boya ile boyadım hamileliğimden beridir boyuyorum siyaha kullandığınız boya içeriği önemli. Doktorunuza sorun öyle karar verin doğuma da çok bişey kalmamış zaten. Benim daha yeni yeni dipler çıkıyor doğuma 20 gün falan kaldı doğumdan sonra boyayacagim tekrar
Caglayilmaz2323 Benim doktorum 12. Haftadan sonra organik boyayla boyaya bilirsin dedi. Bende boyattım
Sssudeee Benim de 4 senedir kızıldı bana da siyaha boyama perileri geldi 14 haftalıktım evde kendim boyadım bi sorun yaşamadım normal market boyasıydı
alparslangur Mutluanne66 Bende doktoruma sordum 3 ayı geçtiğimde, boyatabilirsin dedi. Bende 1kere kuaförde bir kere de arkadaşıma boyattım. Ama beyazım çok fazla olduğu için tekrar boyayacağım mecbur😢