Sbhtzmn Arven62 aynen yazın dogurdum bebek olunca kapı cam acmadım sürekli emzir terle gitti. Ama dedigim gibi eve geldim bi tartıldım aynı kiloda oldugumu görünce korktum😅. Ödemmiş vucut atıyor merak etme
Kuzum_21 60 kiloyla doğuma gittim sezaryenden bir gün sonra olculdum 52 kiloydum. Birden sekiz kilo vermişim😓 su an 44 kızım bir yaşında kilo almaya çalışıyorum psikolojim bu yönde çok bozuk kendimi iğrenç hissediyorum
Arven62 Kuzum_21 bende bı ara çok zayifdim kilo almak için ilaçlar kullandım vitamin flan sonra kilo aldım bıraktım
Ebru-29 Kuzum_21 yaş kaç ? Eğer 20 li yaslarinizin basindaysaniz dert etmeyin. Üniversite boyunca 44 46 kilo bandindaydim ama hiç bir zaman sıska durmadım kalcam büyük olduğu için. Ama yaş aldıkça kilo yerleşiyor. 30 yaşındayım 3 yıldır 55 in altına dusmedim. 58 ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum
Gebeysek1 Arven62 bebeğin kilosunun 2 katı verirsin dediler bana doğum sonrası. Daha sonradan da bir hafta için ödem ve kanla 2 3 kilo gider dediler
Kuzum_21 Arven62 doktora gidicem ben de geçenlerde dahiliyeye gitmiştim değerler normal diyetisyene yonlerdirsin
__momm Arven62 ya ben Doğurali 2 ay oldu sadece 6 kilo verebilirim 14 kg almıştım siz normal doğum mu yaptınız Arven62