Ceylannn_ Hanımlar genetik test yaptıran var mı erkenden cinsiyet öğrenmek için yaptıran varsa hangi hastaneler yapıyor istanbul da yaptıran var mı
gamzecgr Ceylannn_ hastaneden ziyade firmalarla görüşüyorsunuz doktorunuza da danışabilirsiniz o da yönlendirir
dlb97 Ceylannn_ ben yaptirdim ama cinsiyeti ogrenmek amacla degil acikcasi fetal dna testi diger taramalara gore daha dogru oldugu icin
gly_ Ceylannn_ nipt Plus Fulya (İstanbul) doktor önerisi ile yaptırdım. 410 $ verdik. Özel hastanelerde de yapıyorlar ama onlarda aşağı yukarı aynı fiyat ve benim yaptırdığım yerde ki kadar detaylı incelenmiyor. Belli başlı şeylere bakıyorlar o şekilde bilgi almıştım. Acıbadem Atakent 50bin civarında bir fiyat çıkardı diğer aradığım özel hastaneler 17-25 bin arasıydı.
Ceylannn_ gamzecgr 3 hafta sonra ki randevumda genetik test yaptırabileceğimi söyledi isteğe bağlı olarak
gamzecgr Ceylannn_ firmayla bağlantıları vardır o zaman alıp gönderiyorlardir Ankara,Kıbrıs, Amerikaya gidiyor genelde direk kendiniz firmayla anlasirsaniz hemşire eve gelip kanı alıyor bı fark yok yani ☺️
dlb97 Ceylannn_ biz yurt disina gonderen bi firmayi sectik 350€ ucreti var ama daha uyguna yapan yerlerde var