Yagmr05 Arkadaşlar dün gece 5 gibi bi kaç post altına yorum atmıştım altım ıslandı suyummu geldi diye anlayamadım 5den 8e kdr 2 çamaşır değiştirdim 3ü giyerken bacagımdan aktı ılık ılık sonra annemleri aradım dedim bu çiş değil gelin sancımda yoktu ama sonra 9da hastaneye geldik doğumhaneye çıktım çatala çıktım ebe baya baya suyun geliyo ama yinede amnisure yapmam lazım dedi aldı sonra çatıma ve açıklığıma baktı 2cm açılma var doğum başlıyo dedi ama ben şok elimi kolumu sallayarak gelmiştim 🤷♀️ sonra kaşla göz arasında eşime doğum başlıyo dye yazdm sonra telefonda yok. Çatı ve açılmamda acı olmadı bi ihladım o kadar kızlar korkmayın. Daha sonra nstye bağlandm sancım düzensiz adet sancısıydı. Suni verdiler bide damardan bişey verdiler acayip boğazım kurumasın mı sunide sancılar geldi derken 11de 4 cm açılmam oldu artık o an başladı sancılarım dayanılmayacak gibi değil geliyo 20 30 saniye geçiyo sonra yine geliyo 😅 ama bende ıhınma hissi oldu ebe başı uzar ıhınma daha çok erken dedi kendimi sıka sıka ıhınmadm derken agrılar tabi baya şiddetli ve sık sık geldi 12.30 gibi ebeye dedim kakam geldiii dur dedi açtı altımı parmagıyla yokladı başı yakın şimdi artık agrı geldikçe ıhıncan dedi elide altımdaydı ıhındım geldikce belki 10 15 dkka sürdü tamam hadi açılma 9 10 cm çatala çıkıyoruz dedi geliyomu yani dedim ilk gebelik ya akşamı bulursun demişlerdi 🙄 sonra çatalda başladı ıhınma ama bağırmadım bebekler kaka yaparken bi köşeye çekilip ıhınır ya kızarır böyle öyle ıhındım derken başı iyice acıttıyo deynce az bsy kesiyim dedi kesiyi attıgı an bebeğimin başı çıktı içimden bişey boşaldı sanki 😥😍 boşa kestik ama olsun dedi bebeğime doğm hanede kiloyu 2800 ölçtü ama bebeğim 3455 doğdu sonra eşi biraz çok zorladı kızlar doğumum kolaydı ama eşi zor çıktı yalan söyleyemem sonra 4 5 dkiş attılar kanamam oldu biraz elini kolunu baya soktu ebem ama iyiyiz çok şükür allahım herkese gönlündeki doğumu nasip eylesim 😍💙
Varol Yagmr05 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ilk doğumda bende aynı şeyleri yaşadım doğum anında
Mhmtmdh Yagmr05 cok şükür kurtulmuşsun 🙏🏻Gözün aydın hayırlı ugurlu olsun 🤗 bende 38+2 günlük hamileyim ama hiç doğum belirtim yok😏
Yagmr05 Yade evet plesantayımı ne çıkarmak için karnıma masaj yapıldı ama acayip basıldı ebe sanki kolunu soktu uğraştı içimde kanamada durmadı bi 20 dkka uğraştılar karnımda hafif acı var 😔
Yade Yagmr05 offf çok istiyorum normal doğum ama çok çok da korkuyorum 😞 ne kadar oldu siz doğum yapalı bilmiyorum ama ne kadar sürede toparlanıyorsunuz acaba normal doğum yapanlar
Yagmr05 Yade ben kucağımda oğlumla çıktım toparlanacak bişeyin yokki kuzum korkma işte korkmuyorum diye alıştırdın kendini suan o kadar rahatım ki 3 4 saat sancıdan ölmedim ya
Heycanligebe Yagmr05 oyyy maşallah sağlıkla büyüsün paşa darısı başımıza daha 70 gün var ama ☺️☺️☺️☺️
Hasretzeynep Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bizim de bugün sancimiz çıktı nts de ve çok az açılmam var ben dedim heralde 40 haftayı beklerim kesin diye ama 36+6 doğum belirtilerim oldu. Bakalım evdeyim suan hafif sancim var bakalım ne zaman gelecek 👀