Calikusuuu Kızlar kan pıhtılaşması var tedavisi için gidebileceğim bir kadın doğumcu önerebilir misiniz ? İstanbul Avrupa yakası için
Ulviyedlnn Calikusuuu hematolojiye kayıt açtır dahiliye doktorundan pıhtılaşma kan hastalığı olduğu için çok iyi bakıyo Nilay Ermantaş Aksaray Haseki Hastanesi’nde
Feryyy Calikusuuu Calikusuuu Ulviyedlnn Kızlar merak ediyorum bir düşüğüm var puhtılaşma testi bumu acaba
Ulviyedlnn Calikusuuu ben gebelik kayıbım olduğunda gitmiştim şimdi tekar kayıt açtırcam tekrar gebeyim kanamam olduğu için kan sulandiriciyi kesti pihtilasma oluyomu diye kadın doğum doktoru sürekli gözetim altında olman gerekiyor hematolojiye git dedi
Ulviyedlnn Feryyy hematoliye gitmeyi ihmal etme herseyine bakıyor bütün vitaminlerine kanın pıhtılaşma süresine
Calikusuuu Feryyy bunlar kanın pıhtılaşma zamanı ile ilgili . Ama kanda pıhtı olması genetik bir durum . Onun için başka kan testi yani genetik testi yapılması gereklidir canım.
Ulviyedlnn Feryyy pıhtılaşma testinin sonucunu böyle internette göremezsin trombofili paneli 6lı bide kromozom analizi falan yazar doktordan kağıt olarak aliyosun o sana açıklıyor gen testi yaptırcaksin eşinle genetik test bölümünde 1yada 2ayda çıkıyor
Feryyy Ulviyedlnn yaa suanda gebeyim ben iş işten geçtiğini söyleyenler var sonuç geç çıktığı için napabilirim acaba
Ulviyedlnn Feryyy doktorun her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlayabilir ozman düşüğü olanlara öyle yapiyolar kanın pihtiliysa bebeğe kan akışı gitmiyor kalbi duruyor benim oyleydi
Feryyy Ulviyedlnn benimde ilk gebeliğim kalp durmasıyla oldu suandada acaba aynımı durum :( ben araştırmadım yani önemsemediler yeni öğreniyorum bunları suan sadece kese gözüktü geç kalmışmıyımdır
Feryyy Ulviyedlnn yani haftaya kalp atışı için gidicektim daha şimdiden aspirin verse işe yatarım acaba
Ulviyedlnn Feryyy geç değil coraspin başlayabilir tekrar kalbi durmasindan korkuyorum de endiselerini soyle