Merve775 Merhaba bayanlar 26+3 günlüğüz bugün bebeğimin harrketlerini bugün hissetmedim birazda kuruntu yapıyorum sanırım dün kuzenimin kınası vardı biraz ona stres yaptım sanırım bide yoruldum böyle olan var mı bana destek olur musunuz hareketini hissetmem için ne yemeliyim 🙏
Aykem Merve775 sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Gün içinde 10 kere hareket ettiyse sıkıntı yapmayın. Tatlı birşey yiyn solunuza yatın birde
defnezumram Merve775 kahve iç canım kendini dinle ondan sonrada yorulunca da hareketleri azalıyor o haftalarda
gamzecgr Merve775 merak etmeyin ben de ne zaman yorulsam kıpırdanmıyorlar tatlı bisiler yiyip sırt üstü uzanın
tuq_ba Merve775 bende 26 haftalık hamileyim hissetmeyince direkt türk kahvesi içerim bi deneyin bakalım içip sırt üstü yatın kesin hareket eder 🥰
Merve775 Aykem dün hissediyordum biraz yoruldum sanırım okudugum bi kaç postta böyle yazıyordu ondan mı die düşünüyorum
defnezumram Merve775 faydasını görürsün eminimki geçen gün birisinede önermiştim ondan sonra hareket hissetmişti bebekler bizim yorgunluğumuzu hissediyor illaki şifa olsun yarasın şimdiden
Merve775 defnezumram çok teşekkür ederim canım benim içiyorum şimdi bakalım hayırlısı ile ilk bebek olunca tedirgin oluyor insan
defnezumram Merve775 seni çok iyi anlıyorum bende 35teyim buraya gelene kadar eşimi hop oturttum hop kaldırdım hissedemiyorm dediğimde hastaneye gidiyordum şimdi hareketleri daha net olduğu için kafam daha rahat ama bi azlık olursa hemen kahve içiyorm bende hatta kontrole gitmeden de içiyorum orda hareketli halini görebiliyorum
Berennnns Merve775 ben 25 inci haftada hissettim 30 uncu haftaya kadar 2 günde bir hissettim şimdi her gün bazen yoğun bazen çok az hissediyorum çokta kafana takma normal yani 30 dan sonrası önemli
Merve775 defnezumram valla bende soda içtim çikolata yedim kahve içtim şimdide elma dedi annemler elma yiyorum bende senin gibiydim bu haftaya gelene kadar 2 doktor takibinde kontrol oluyordum bi özel bi devlet etrafında ki arkadaşlarım allah yardıncısı olsun kocanın diyorlar dı 😀😀
nermineehmedli Merve775 aynı haftadayız. Bendede oluyor öyle. Doctoruma sordum. Sen yorgun, stresli olduğunda zayıf hareket eder, mutlu, dinlenmiş olduğunda hızlı hareket eder. Gerçekten de öyle oluyor
Merve775 nermineehmedli bak bunu sormadım ben doktoruma o zaman bende yoruldum oğlumda dinlenmeye çekildi sanırım 😁