Gokaysmom Arkadaşlar humada takipliyim ama her hafta doğum fiyatları değişiyor diğer özel hastanelerin fiyatları ne bilginiz var mı??
Ozge56 Gokaysmom 10 bin doğuma verdim sezeryan kanlarina 1250 tl verdim ama hastaneden çıkana kadar cebimden 15 bin çıktı maglesef
Sibelkrgl Gokaysmom ben gecenlerde sordum doktoruma özel odayla birlikte normal doğum 9000 filan tutuyor
Gokaysmom kubraayman sorma gerçekten devlet Hastanesi’nde doğum yapmaya korkuyorum gerçekten öyle şeyler söyleniyor kii🙄🙄
symag Gokaysmom ben ilk bebeğimi bulunduğum yerde kadın doğum hastanesinde yapmıştım. Herkes olumsuz konuşuyordu ama o zaman şartlar öyle gerektirmisti. Pişman olmadım . Herkes aynı şeyleri yaşamaz olumsuz düşünmeyin. Şuan bende özel devlet arası kararsızım. Ama eşimden kaynakli
Gokaysmom symag öyle tabii ki ama şehir hastanesinde bir düşük yaptım suni sancı ile gerçekten rezillikti tekrar aynı seyleri yaşarım diye korkuyorum maalesef
gunessmomm Mersin medikal park doğum paketi 32.000 dediler tüm kontroller testler doğum ve doğum sonrası anne ve bebeğin ilk kontrolleri dahil
NesliErva İyi akşamlar kızlar bende kayseri şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum Sezaryen olucam , hangi doktoru önerirsiniz
Gokaysmom 2melkannsi hayır değildi tabi bazı ihamllikler vardı ama gerçekten ilgisiz ve aşırı derece de kaba çalışanlari var
2melkannsi Gokaysmom evet bu konuda haklısınız ben ilk doğumumu üniversite hastanesinde yaptım doğumdan sonra yırtılma oldu devlet hastanesine gittim gerçekten insana çok farklı muamele yapılıyor ama bunun yannda gerçekten iyilerde var denk gelirse