Sarina98 Ben yeni hamileyim ama doktora henüz gitmedim, eşim ve bizim tarafta çoğul gebelik var. Merak ediyorum, ikiz hamilelik nasıl? Bakımı çokmu zor? Annemlere taşınmam gerekecek mi? 🤣 bir oğlum var
Bebegim3444 Sarina98 valla canım buyuk eve geçmek için ew arayisindayken ikiz oldugunu öğrendiğimde kaldım yerimde 😂 korktum açıkçası annemle aramda bes dakika var yemedi uzak yere taşınmak 😂 ilk aylarda cidden birinin yanında olmasın gerekiyor diye düşünüyorum
gamzecgr Sarina98 benim tarafta yok ama eşim tarafında çok var şimdi ikiz benimkiler de nasıl olcak ben de bilmiyorum 😂
Sarina98 Bebegim3444 bende annemler başka ülkede ben başka. 🤣ülke değiştireceğim galiba. Ilk gebeliğim tekdi, ama şuan ikiz olma ihtimali aklımdan çıkmıyor. Diğer bebeğimde küçük
Hsrt80 Benim 3 çocuğum var zaten büyüdüler şükür benim annemde olmuş ama yaşamamış çocuklar 3 den sonra bana vurdu 23.6 ikiz kizlarim olucak nasipse istnabuladayim yardım edicek kimsem yok alalha şükür cocuklarim.buyuk eşimden Allah razı olsun çok ama çok ilgili buyuyecekler nasip olup sağlıkla gelirlerse ins